Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση κατορθώνει να κλείσει τον κύκλο των προγραμμάτων

Συνέντευξη του υπουργού ...

«Όλοι γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί που είχαν διαμορφώσει τους όρους της οικονομικής και κοινωνικής χρεοκοπίας της χώρας και τελικά την οδήγησαν στο καθεστώς των μνημονίων», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι αυτή «είναι και η βασική αιτία που αυτές οι δυνάμεις, υπεύθυνες για όσα πέρασε η χώρα, σήμερα με έναν λυσσαλέο τρόπο αντιμάχονται την κυβέρνηση. Γιατί, παρά τα προβλήματα και τις αντιφάσεις, κατορθώνει να κλείσει τον κύκλο των προγραμμάτων, να ανοίξει μία νέα, θετική προοπτική».

Σχολιάζοντας εξάλλου πρωτοσέλιδα εφημερίδων, ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε ότι «δεν εκφράζουν αυτό που ονομάζουμε κοινή γνώμη, υπηρετούν άλλους, σκοπιμότητες γνωστές, λειτουργούν με βάση διατεταγμένη υπηρεσία, δεν είναι κάτι καινούργιο».

Θύμισε μάλιστα ότι «το βλέπαμε και τα πρώτα χρόνια του μνημονίου, προσπαθούσαν τα ίδια πάνω-κάτω ΜΜΕ να μας πείσουν πόσο θεάρεστο είναι το μνημόνιο, πόσο αναγκαίες κάποιες πολιτικές, πόσο βασικός υπεύθυνος για το πού οδηγήθηκαν τα πράγματα ήταν ο ελληνικός λαός, χωρίς αναφορά στις πολιτικές ευθύνες για τη διαχείριση του τόπου τα τελευταία χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ