Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θ. Παπαχριστόπουλος: «Διαφωνώ με Καμμένο για συμφωνία των Πρεσπών»

«Ο Καμμένος με τίμησε, αλλά στο Σκοπιανό έχω άλλη άποψη», τονίζει

Τη διαφοροποίησή του από τους ΑΝΕΛ στο καίριο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών έθεσε ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τονίζοντας μάλιστα ότι διαφωνεί με την απόφαση Καμμένου να «ρίξει την κυβέρνηση».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος παραδέχθηκε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Focus 103,6», ότι «η διαφοροποίησή μου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι καίριο θέμα, είναι πολύ κεντρική διαφωνία. Δεν σας κρύβω ότι εξαιτίας του θέματος αυτού, κάπου αισθάνομαι λίγο έξω, δεν σας το κρύβω. Δεν έχω καμία επαφή, δεν πολυμιλάμε, στις υποχρεώσεις μου βέβαια είμαι τυπικός. Αισθάνομαι λίγο "παγωμένα», κάπου έχω ‘’παγώσει’’».

Πάντως υποστήριξε ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον πρόεδρο του κόμματός του και υπουργό Άμυνας, τον οποίο σέβεται, ενώ όσον αφορά το αν βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ, και δεν κάνει συμφωνίες στο παρασκήνιο.

«Κάποιοι, δεν μπήκαμε στη Βουλή για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, ούτε για να πλουτίσουμε» επισήμανε. «Αγαπάω τους ανθρώπους που χτυπάνε τη διαφθορά και τη διαπλοκή και δεν με ενδιαφέρει τι ταμπέλα έχουν, όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος» σημείωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Αναφορικά με την ίδια τη συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία, μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ