Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποτάμι: «Η Ελλάδα εκτός αγορών λόγω των επιλογών Τσίπρα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

«Λόγια του αέρα» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, τις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί επενδύσεων, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι «διώχνουν επενδυτές και στέλνουν αρνητικά μηνύματα σε όσους σκέφτονται να βάλουν χρήματα στη χώρα».

«Τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λένε λόγια του αέρα για επενδύσεις, ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη χώρα, η εταιρία 'Ελληνικός Χρυσός' καταθέτει εξώδικο προς το ελληνικό δημόσιο με το οποίο ζητά αποζημίωση 750 εκατομμυρίων ευρώ για κόστη που δημιουργήθηκαν και για διαφυγόντα κέρδη, όπως ισχυρίζεται λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αδειών. Το 1/4 του ΕΝΦΙΑ δηλαδή» αναφέρει ο κ. Τσιόδρας σε ανακοίνωσή του.

Την ίδια ακριβώς μέρα, συνεχίζει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, «η Κύπρος που μπήκε σε μνημόνια πολύ αργότερα από μας και βγήκε πολύ νωρίτερα, δανείστηκε με επιτόκιο 2,4% στο 10ετές ομόλογό της και ήδη τρέχει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης».

«Η Ελλάδα, λόγω των επιλογών του κ. Τσίπρα εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός αγορών, να διώχνει επενδυτές, να στέλνει αρνητικά μηνύματα σε όσους σκέφτονται να βάλουν χρήματα στη χώρα και η κυβέρνηση συνεχίζει να λέει παραμύθια για τις μεγάλες επιτυχίες της» τονίζει ο κ. Τσιόδρας για να καταλήξει: «Με τέτοια μυαλά ανάπτυξη δεν έρχεται. Αλλά η μόνη έγνοια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πώς θα βρουν πελάτες στις επόμενες εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί