Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένωση Κεντρώων: Προς ανεξαρτητοποίηση ο Ιωάννης Σαρίδης;

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - Με τον Β. Λεβέντη συναντήθηκε ο Γ. Σαρίδης

«Τελεσίγραφο» μέχρι τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Τρίτη για να ληφθούν αποφάσεις που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα, έδωσε στο κόμμα του ο Γιάννης Σαρίδης, ο οποίος το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Βασίλη Λεβέντη στο γραφείο του στη Βουλή.

Ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποδοκίμασε τις δηλώσεις-καταγγελίες Καβαδέλλα και διαμήνυσε πως ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ο βουλευτής που χθες παραιτήθηκε από γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος λόγω των ανυπόστατων καταγγελιών Καβαδέλλα, δεν έκρυβε νωρίτερα –σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους- τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν καταδίκασε τις δηλώσεις και δεν επανέφερε τον συνάδελφό του στην τάξη.

Δήλωσε δε, απογοητευμένος από τη συνολική λειτουργία του κόμματος και σημείωσε με νόημα πως μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματά του.

Έμπειροι κοινοβουλευτικοί υπογράμμιζαν πως η ανεξαρτητοποίησή του είναι θέμα χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση η Ένωση Κεντρώων θα μείνει με 5 βουλευτές. «Εγώ δεν είμαι ανεπάγγελτος» δήλωσε ο Δημήτρης Καβαδέλλας και εμφανίστηκε διατεθειμένος να παραιτηθεί για να μην αποχωρήσει από το κόμμα ο Γιάννης Σαρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία