Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαξίμου: Τι μήνυμα μετέφερε η Μ. Σπυράκη στον Ζ. Ζάεφ;

Επανέρχεται, με σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Στα ερωτήματα που έθεσε προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, μετά από δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ για συνάντηση της ευρωβουλευτού με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, επανέρχεται, με σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Με την ελπίδα, στις 24 ώρες που πέρασαν, η κα Σπυράκη να μην συνάντησε, ξανά, τυχαία, για καφέ τον κ. Ζάεφ, περιμένουμε, ακόμα, απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη: Πόσες φορές συνάντησε κρυφά η κα Σπυράκη, ως ειδική απεσταλμένη του, τον κ. Ζάεφ;

Ισχύει ότι του μετέφερε το μήνυμα πως η ΝΔ θα συναινέσει σε συμφωνία για το ονοματολογικό, αρκεί να συμφωνήσει και ο κ. Καμμένος, όπως προκύπτει από τα λόγια του κ. Ζάεφ στα πρακτικά του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών της γείτονος; Και το βασικότερο:

Ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός των μυστικών συναντήσεων, ακόμα και πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο κυβερνήσεων; Τι μήνυμα μετέφερε η κα Σπυράκη εξ ονόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη;» αναφέρει, στο σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται πως, στον απόηχο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, προχθές Τρίτη, ξέσπασε κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ