Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΝΔ: «Tο προσχέδιο του Προϋπολογισμού συγκρούεται με την πραγματικότητα»

Τι ανέφερε σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας

«Tο προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού ξεκίνησε να συγκρούεται με την πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι απολύτως ακατάλληλη για να επιτύχει την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία».

Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σταϊκούρας υποστηρίζει ότι «εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας η πλήρης εκκαθάρισή των οφειλών του Δημοσίου, που προβλεπόταν με τη λήξη του προγράμματος, διαρκώς μετατίθεται». Στην δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών υποστηρίζει: «Το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού, που κατατέθηκε την Δευτέρα, αναφέρει: "Η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της Γενικής Κυβέρνησης προς τρίτους, αλλά και η εκκαθάριση και αποπληρωμή των εκκρεμών αιτήσεων επιστροφής φόρων και συνταξιοδότησης, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Υπουργείου Οικονομικών... εκτιμάται ότι οι φορείς θα μειώσουν περαιτέρω τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους ως το τέλος του 2018"».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στο γραφείο του
Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται επειδή δεν επιτρέπεται σε 4 φοιτητές να δώσουν εξετάσεις στην εξεταστική του Ιουνίου
Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στο γραφείο του
Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά 3 από τους συλληφθέντες
Από την ομάδα των κατηγορουμένων που βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, τρεις αντιμετωπίζουν μόνο κατηγορίες σχετικά με ναρκωτικά
Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά 3 από τους συλληφθέντες