Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δημ. Παπαγγελόπουλος: «Ανόητη και παρανοϊκή προσπάθεια στοχοποίησής μου από τον Κ. Χατζηδάκη»

Τι απάντησε με νέα δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης

«Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου», ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση ή απομάκρυνσή του.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστηρίζει ότι στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκε «σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη Κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους. Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών. Είναι προφανής λοιπόν η παραποίηση των λόγων μου. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Η "άγνωστη" φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Η απάντηση του Κ. Χατζηδάκη

Σε απαντητική δήλωσή του, ο Κωστής Χατζηδάκης, υποστηρίζει ότι «ο κ. Παπαγγελόπουλος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Τον καλούμε να απαντήσει συγκεκριμένα: 1. Ποιο ήταν το προγκρόμ συλλήψεων που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση; 2. Ποιοι είναι οι επιχειρηματίες που εννοεί; 3. Ποιοι είναι οι άλλοι, αν όχι οι χρυσαυγίτες; Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποπέμψει σήμερα κι όλας τον κ. Παπαγγελόπουλο!», επιμένει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί