Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει δωροδοκία στα Σκόπια (ΦΩΤΟ)

Για την ψηφοφορία στη βουλή της ΠΓΔΜ

Τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών του VMRO με ποσά από 250.000 έως και 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να υπερψηφίσουν την πρόταση του Ζόραν Ζάεφ για τη συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια σχολιάζει αιχμηρά ο Πάνος Καμμένος.

«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας, οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση στο Twitter.

Σημειώνεται πως το κυβερνών κόμμα έχει διαψεύσει τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση περί δωροδοκίας, ενώ υπήρξε απάντηση και στο Twitter προς τον Πάνο Καμμένο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΠΓΔΜ, ο οποίος αναφέρει «Αγαπητέ κ. Καμμένε, πρέπει να γνωρίζετε ότι διακινείτε fake news, τα οποία έχουν ήδη διαψευσθεί από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και των καλών διπλωματικών σχέσεων, ας εργασθούμε για την φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας».

Επισημαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ζόραν Ζάεφ για την αποψινή έγκριση της βουλής της ΠΓΔΜ για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος (δείτε ΕΔΩ), επιβεβαιώνοντας την μεγάλη ρήξη στο κυβερνητικό σχήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ