Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Βελλίδειο η κεντρική εκδήλωση του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου

Υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ...

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση και το κόψιμο της πίτας του υποψήφιου βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, μεθαύριο (Πέμπτη) 22 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, δυο ημέρες πριν την ετυμηγορία της κάλπης.

Στην εκδήλωση, έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Ιωαν. Γλαβακης, πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο κ. Απ. Χατζητόλιος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και κ. Ιωαν. Ζούκας, αντιστράτηγος ε.α.

Συνεχίζοντας τις συγκεντρώσεις και επαφές με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Βενιαμίν Καρακωστάναγλου, χαρακτήρισε «ανοικτές» ακόμα τις δημοσκοπικές εκτιμήσεις , εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο λαός θα ψηφίσει τελικά με λογική, δίνοντας μια ευρωπαϊκή προοπτική στη χώρα μας την επόμενη ημέρα των εκλογών. Δήλωσε επίσης: «Σε τέσσερεις μέρες τελειώνουν τα ψέματα. Ο λαϊκισμός του προέδρου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Κανείς δεν γνωρίζει τι μας περιμένει εάν ο Αλέξης Τσιπρας αναλάβει τα ηνία της χώρας. Ήδη, τα πρώτα μηνύματα από την Ευρώπη έχουν έρθει και δεν είναι καθόλου καθησυχαστικά.» Και πρόσθεσε: «Για εμένα τα εθνικά θέματα πρέπει να μπουν στην ατζέντα των άμεσων προτεραιοτήτων για τη νέα κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκύπτοντας στον πειρασμό της εξουσίας σπέρνει τη διχόνοια στην κοινωνία, κολλώντας την ταμπέλα του “φασίστα” και “ακροδεξιού” σε όσους διαφωνούν με την επικίνδυνη για τη χώρα ιδεολογία τους σε ότι αφορά την εξωτερική μας πολιτική και το θέμα της λαθρομετανάστευσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ