Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακιστέοι η 22χρονη Αγγελική και ο 39χρονος για την υπόθεση Ξηρού

Και οι δύο κατηγορούμενοι, που είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σχετίζονται με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης, φέρονται να έδωσαν τυπικές απολογίες στον ανακριτή....

Στην φυλακή οδηγούνται, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου και ο 39χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του βαρυποινίτη Χριστόδουλου Ξηρού, που απολογήθηκαν στον εφέτη ειδικό ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, που είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σχετίζονται με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης, φέρονται να έδωσαν τυπικές απολογίες στον ανακριτή.

Η νεαρή αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο, καθώς της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης «Γοργοπόταμος» που φέρονται να σχεδίαζαν από κοινού μέλη των «Πυρήνων» με τον Χριστόδουλο Ξηρό για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο