Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Π. Καμμένος: «Η πατρίδα δεν γονατίζει, οι ήρωές μας θυμίζουν το δρόμο»

Μήνυμα από το μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων

Το μήνυμα ότι «η πατρίδα δεν γονατίζει» και πως οι ήρωές της «δείχνουν το δρόμο» στέλνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, από το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής, την Κυριακή, την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία με τους εταίρους, αλλά και οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις οποίες καταγράφονται φωνές κριτικής στη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στη συμβολή των καταδρομέων, «των επιλέκτων, που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών», που με τη θυσία τους «μας δείχνουν ποιος είναι ο δρόμος αλλά και ο τρόπος για να κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρότερη και την κοινωνία μας καλύτερη».

Ο κ. Καμμένος σημειώνοντας ότι «έπεσαν για την Ελλάδα που μας ενώνει, υπερασπιζόμενοι το σύστημα αξιών μας, την Ελλάδα που σήμερα δέχεται μία ιδιαίτερα μεγάλη επίθεση από αυτούς που θέλουν την Παγκοσμιοποίηση, την κατάρρευση των Εθνών - Κρατών, τη διάλυση των αξιών, την ισοπέδωση όλων», κατέστησε σαφές ότι «αυτή η πατρίδα δεν γονατίζει». «Ας στρέψουμε, λοιπόν, την σκέψη μας σε όλους τους ήρωές μας, ας τους υποσχεθούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη και ισχυρότερη πατρίδα. Θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας» διαβεβαίωσε. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα