Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρση του κατ΄οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο και Ζαρούλια

Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών- Θα πρέπει να εμφανίζονται υποχρεωτικά τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ....

Την άρση του κατ' οίκον περιορισμού που είχε επιβληθεί στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του, βουλευτή Ελένη Ζαρούλια αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών.

Το δικαστικό Συμβούλιο, με δύο βουλεύματά του που εκδόθηκαν σήμερα (αριθμοί 1246 και 1247/2015) διατάσσει την άρση του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, που είχε επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Με τα βουλεύματα,τόσο για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής όσο και για την σύζυγο του, αντικαθίσταται ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ζευγαριού.

Τι επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να αποφανθεί για την άρση του κατ΄οίκον περιορισμού και του κατηγορούμενου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, όρο που, σε χθεσινή πρότασή του, ο αρμόδιος Εισαγγελέας ζητά την άρση του.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Π. Παναγιωτόπουλος προτείνει, επίσης, αντικατάσταση του όρου, με υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη