Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κάποιοι έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τη λαϊκή εντολή»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από την πρόεδρο της Βουλής - Τι απαντάει για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα

Η εκκαθάριση όσων δεν υπέκυψαν στη «μνημονιακή λαίλαπα», ήταν ο στόχος των αιφνιδιαστικών εκλογών, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιρρίπτοντας ευθύνες για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του κόμματος.

Η πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που οι δανειστές επιχαίρουν τις εκλογές, εκτιμώντας παράλληλα ότι η προσφυγή στις κάλπες έπρεπε να γίνει πριν τη συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο.

Η κ.Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σε παραβίαση των αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα. «Κάποιοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη λαϊκή εντολή», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «ήταν προδιαγεγραμμένο ότι οι εκλογές θα διέλυαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, υπογράμμισε ότι η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί πρόπλασμα ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπου, ενώ τόνισε ότι δεν προτίθεται να δημιουργήσει πολιτικό φορέα.

«Στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία, καθώς και στο δίλημμα δραχμή ή δημοκρατία, επιλέγω δημοκρατία», σημείωσε, εξαπολύοντας πυρά στους δανειστές. Τέλος η πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι το πόρισμα της επιτροπής για τον έλεγχο του χρέους δεν αξιοποιήθηκε στη διαπραγμάτευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης