Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θ. Θεοχαρόπουλος: «Θα επιβάλουμε τις συνεργασίες για μια αποτελεσματική κυβέρνηση»

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλει τις συνεργασίες την επόμενη των εκλογών, έτσι ώστε να υπάρχει μία αποτελεσματική κυβέρνηση», εκτιμά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από την Κέρκυρα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι την επόμενη μέρα των εκλογών η τρίτη πολιτική δύναμη.

«Σε αυτές τις εκλογές συγκροτήσαμε τον προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό τρίτο πόλο ο οποίος θα είναι η θετική έκπληξη. Η ανταπόκριση της κοινωνίας από το πρώτο χρονικό διάστημα είναι πάρα πολύ θετική. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά και οι κινήσεις πολιτών για τη σοσιαλδημοκρατία, θα είναι η τρίτη δύναμη σε αυτές τις εκλογές και θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο την επόμενη μέρα των εκλογών», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Όπως σημείωσε, «έχουμε πρώτο στόχο την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς και δεύτερο να αποτελέσουμε τον προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης του τόπου που θα δώσει λύσεις την επόμενη μέρα. Οι πολίτες θα ακυρώσουν την καρικατούρα του δικομματισμού και με την ψήφο τους στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλλουν τις συνεργασίες».

Αναφορικά με τις συνεργασίες που θα προκύψουν την επόμενη μέρα των εκλογών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση. «Δεν μπορούμε να πάμε ξανά σε εκλογές», είπε χαρακτηριστικά, διασαφηνίζοντας ότι «το ποιος θα είναι πρώτος, θα το αποφασίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι στην κάλπη την Κυριακή».

«Χρειάζεται την επόμενη μέρα να υπάρχει κυβέρνηση. Γι’ αυτό λέμε ότι είμαστε μέρος της λύσης και όχι ενός νέου αδιεξόδου. Συνεπώς χρειάζεται όσο περισσότερες δυνάμεις, φιλοευρωπαϊκές και μεταρρυθμιστικές, να είναι στην επόμενη κυβέρνηση και εμείς θα τραβήξουμε την επόμενη κυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση με το πρόγραμμά μας», εξήγησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ