Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Την εθνική ομάδα αστέγων υποδέχτηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τι είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος την εθνική ομάδα αστέγων στο Προεδρικό Μέγαρο

Η έλλειψη αισιοδοξίας και ελπίδας για το αύριο είναι το κυριότερο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης εκτίμησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχτηκε την εθνική ομάδα αστέγων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά την υποδοχή τους ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι παρακολουθεί την πορεία της και αποφάσισε να τους καλέσει παραμονή Πρωτοχρονιάς και όχι όταν πήραν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς οι μέρες αυτές «είναι πολύ πιο συμβολικές γι΄ αυτό που είστε και γι΄ αυτό που κάνετε».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω λοιπόν και με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και του Έλληνα πολίτη και γι’ αυτό που κάνετε για τον εαυτό σας και για το παράδειγμα που δίνετε σε όλους μας, της δύναμης, της αποφασιστικότητας, της αισιοδοξίας, που τόσο μας λείπει και τόσο λείπει από πολύ κόσμο. Διότι αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα αυτής της οικονομικής κρίσης: Η αισιοδοξία και η ελπίδα για το αύριο. Κι εσείς, μέσα στα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζετε, αυτό όχι μόνο το βιώνετε, αλλά το διδάσκετε σε όλους μας» εξήγησε ο κ. Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά καθώς και συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες, «όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που δεν ήταν λίγο και για την εικόνα του τόπου προς τα έξω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ