Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ευχές από πολιτικούς για το νέο έτος 2016

Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Ευχές για τη νέα χρονιά, 2016, έδωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Νίκος Φίλης: «Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ειρήνη σε όλον τον κόσμο, να λιγοστέψουν τα προβλήματα, να υπάρξει πρόνοια για τους πρόσφυγες, για τους φτωχούς, να φέρει ανάπτυξη και προκοπή στη χώρα μας και στο πλαίσιο αυτό υγεία και δουλειά για όλους τους Έλληνες και μόρφωση για τα Ελληνόπουλα».

Γιάννης Αμανατίδης: «Στην παλιά χρονιά να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πλήγωσε, ό,τι μας πόνεσε και ό,τι μας έφερε σε αυτή τη δύσκολη θέση. Στη νέα χρονιά, να εργαστούμε με αγάπη, συνεργασία και να κάνουμε τις αλλαγές εκείνες που θα ανακουφίσουν το λαό μας, που θα μπορέσει η πατρίδα μας να προχωρήσει μπροστά. Καλή χρονιά σε όλους. Εκεί θα δώσουμε και όλες μας τις δυνάμεις και εκεί θα κριθεί ο καθένας μας, άλλος λίγο, άλλος πολύ, άλλος ατομικά, άλλος προσωπικά και οι πολιτικοί άρχοντες στα κοινωνικά και σε αυτά που έχουν να δώσουν για το καλό της κοινωνίας».

Βασίλης Λεβέντης: «Και σαν Βασίλης Λεβέντης και το κόμμα μας, η Ένωση Κεντρώων, εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, προσωπική και οικογενειακή, προκοπή και να αποφύγουμε τα διχαστικά μηνύματα που μέχρι τώρα μας κατελάμβαναν σαν λαό και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Να ξέρει ο κόσμος ότι τις προτάσεις που κάνω για κυβέρνηση οικουμενική δεν τις κάνω για να γκρεμίσω από τη θέση του τον Τσίπρα, αλλά από αγωνία γιατί φοβάμαι για τη χώρα. Κάποτε, ο γέρος ο Καραμανλής είχε πει μια κουβέντα -είχε πει και πολλά λάθη, αλλά είπε και μια κουβέντα καλή- ότι η οικονομία είναι εμπιστοσύνη. Αν θέλω την οικουμενική είναι ακριβώς για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη προς τα έξω και να τολμήσουν να 'ρθουν και επενδυτές. Διότι αν στην Ελλάδα οι μισοί λέμε τους άλλους μισούς προδότες, μην περιμένουμε να 'ρθει επενδυτής. Τις επενδύσεις από τη μια τις προσκαλούμε, αλλά από την άλλη μεριά αν εμφανιστούν τους τουφεκίζουμε, έχουμε αυτή την δεισιδαιμονία. Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, προκοπή και μια και σας δίνω ευχή από τη κτίριο του Αρχιεπισκόπου που έκοψε την πίτα, να έχουμε και τις ευλογίες του, τις ευλογίες της Εκκλησίας, να είμαστε ευσεβείς γιατί και αυτό, η ευσέβεια, αρχίζει και μας εγκαταλείπει. Χρόνια πολλά».

Σοφία Βούλτεψη: «Καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη για όλους, δύναμη για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη