Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δηλώνει παρών και υπερασπίζεται την πολιτική του ο Αντ. Σαμαράς

Δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τη γραμμή της σιωπής

Όλο και πιο έντονα κάνει αισθητή την πολιτική του παρουσία ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η χθεσινή ημέρα των γενεθλίων του, με τη συμπλήρωση 65 ετών, αποτέλεσε ένα ακόμα σήμα ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δηλώνει παρών και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Από τις κινήσεις που γίνονται από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού είναι σαφές ότι δηλώνει «παρών» σε κάθε ευκαιρία και δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τη γραμμή της σιωπής και είναι αποφασισμένος να παρεμβαίνει συνεχώς και να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η κινητικότητα του κ. Σαμαρά και των υποστηρικτών του προκαλεί συζητήσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. και μέλη της σημερινής ηγεσίας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιχειρεί να αξιοποιήσει τις παρεμβάσεις του πρώην Πρωθυπουργού, όπως φάνηκε και τις προηγούμενες ημέρες, όπου η παρέμβαση του κ. Σαμαρά, κατά το ΣΥΡΙΖΑ έδωσε «γραμμή» στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη να σκληρύνει τη θέση του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: «Ναι» από τον Μπάιντεν σε ντιμπέιτ με τον Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών
Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πλέον ξεκάθαρες που έχει διατυπώσει ο Μπάιντεν σχετικά με το ενδεχόμενο ενός προεδρικού ντιμπέιτ
ΗΠΑ: «Ναι» από τον Μπάιντεν σε ντιμπέιτ με τον Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών