Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανακαλύψτε υπέροχες μυρωδιές στα αρωματοποιία της πόλης!

Σας ξεναγούμε στα αρωματοποιία της Θεσσαλονίκης!

Μπαχάρια, φρούτα και λουλούδια σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας νερό και αλκοόλη μπλέκονται μαζί σε αφάνταστους συνδυασμούς για να μας ταξιδέψουν σε όμορφες στιγμές και μακρινούς προορισμούς ! Ξελογιάστε την καθημερινότητα με  μοναδικά αρώματα και δώστε άλλο αέρα στη μέρα σας μέσα από τα μοναδικά αρωματοποιία της Θεσσαλονίκης!

Άρωμα Ονείρου: Μεταφερθείτε σε ένα μεθυστικό Όνειρο

Ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με το μυθιστόρημα του ευφάνταστου συγγραφέα Τομ Ρόμπινς και μία αλυσίδα αρωματοπωλείων που μας ταξιδεύει πέρα από τα δάση της αρχαίας Βοημίας μέσω της τέταρτης αίσθησης. Το «Άρωμα Ονείρου» μετράει αυτή τη στιγμή 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας τρόπους για να κάνει την πολυτέλεια προσιτή σε όλους.  Στους εκλεπτυσμένους χώρους του θα βρούμε μεγάλη ποικιλία γαλλικών αρωμάτων τύπου, ελληνικά σαπούνια ελαιολάδου και μια σειρά φυσικών καλλυντικών εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται στην Ελλάδα. 

Η τρομερά δραστήρια οικογενειακή επιχείρηση πρόσφατα μας σύστησε την καινούργια σειρά καταστημάτων της «Mystique by aroma oneirou», που ειδικεύονται στην υψηλή ποιότητα των πιο trendy καλλυντικών, φέροντας την εγγύηση ποιότητας που έχει ταυτιστεί με το όνομά της και στο χώρο των καλλυντικών και μετράνε ήδη δύο καινούργια καταστήματα, στην Εγνατία 74 και στην Εγνατία 125. Όσον αφορά κάποια μυστικά για να σαγηνεύσουμε με το άρωμά μας θα δανειστούμε τη συμβουλή της διάσημης Coco Chanel «τα αρώματα φοριούνται εκεί που θέλουμε να μας φιλήσουν». Εσείς με την σειρά σας αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ανθρώπων από το  «Άρωμα Ονείρου» για το πιο συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων!

INFO

Άρωμα Ονείρου 

Τηλέφωνο: 2315523800

  • 1) Καρόλου Ντηλ 29, Θεσσαλονίκη (τηλ. 6986295193)
  • 2) Εγνατίας 20, Θεσσαλονίκη (τηλ. 6986295188)
  • 3) Βενιζέλου 50, Θεσσαλονίκη (τηλ. 6975991805)
  • 4) Φράγκων 24, Θεσσαλονίκη (τηλ. 6977792849)
  • 5) Ικτίνου 1 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη (τηλ. 6988638519)
  • 6) 28ης Οκτωβρίου 61, Ξάνθη (τηλ. 6978226585)
  • 7) Ελ. Βενιζέλου 128, Γιαννιτσά (τηλ. 6986999098)
  • 8) Σταυρός Θεσσαλονίκης (τηλ. 2397101029)
  • 9) Απλωταριάς 28, Χίος (τηλ. 6972682923)
  • 10) Μεραρχίας 18, Σέρρες (τηλ. 6974201583)
  • 11) Σκουφά 54, Άρτα (τηλ. 6977792851)
  • 12) Παπαναστασίου 71, Λάρισα (τηλ. 6987771666)
  • 13) 28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα (τηλ. 6980354049)

Mystique by Άρωμα Ονείρου

Εγνατία 74 & Εγνατία125

Link with «Άρωμα Ονείρου» ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Αρωματοποιία Λίνα: Μία  Πολίτισσα αρωματοποιία στο κέντρο της πόλης

Μία πολύχρονη αρωματοποιία που προσεγγίζει έναν αιώνα στο χώρο και ρίζες από την Κωνσταντινούπολη  μοσχοβολάει το κέντρο της Θεσσαλονίκης και μας φτιάχνει τη διάθεση. Ο «Κολώνιατζης»  προπάππους (όπως ονομαζόντουσαν στην Πόλη αυτοί που εμπορεύονταν και παρασκεύαζαν κολόνιες) άνοιξε το 1922 στο ιστορικό κέντρο της πόλης (στην πλατεία Αριστοτέλους) το πρώτο κατάστημα Βασιλειάδη το οποίο έκτοτε δουλεύει ασταμάτητα ακόμη και κατά τη διάρκεια της κατοχής.  

Όλα τα αρώματα τελειοποιούνται στη Θεσσαλονίκη στη βιοτεχνία της 26ης Οκτωβρίου, η οποία μεταφέρθηκε από τον αρχικό χώρο της στη Στοά Χορτιάτη, ενώ οι πρώτες ύλες προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, Γαλλία, Ιταλία και Ελβετία.  Αυτή τη στιγμή στα ηνία της επιχείρησης βρίσκεται  η τέταρτης γενιάς «κολώνιαντζου» Αθηνά Ακίνδυνη Βασιλειάδου , υπό το άγρυπνο βλέμμα της μητέρας της Κατερίνας και του παππού Βασίλειου Βασιλειάδη, συνεχίζοντας επάξια την αρωματική κληρονομιά με κορυφαίας ποιότητας αρώματα, αιθέρια έλαια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά χώρου, σαπούνια και κεριά αλλά και δύο καταστήματα λιανικής, ένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ένα στις Σέρρες. Στην πλέον ενημερωμένη «Αρωματοποιία Λίνα», με πάνω από 450 κωδικούς σε αρώματα τύπου, μπορούμε να προμηθευτούμε και εκκλησιαστικά αρώματα που παράγονται για μοναστήρια και εκκλησίες.  Ενώ τα προϊόντα τους θα τα συναντήσουμε σε κάθε άκρη της Ελλάδας, όπως και στην Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες. Αναζητήστε τη συμβουλή του μεγαλύτερου σε ηλικία αρωματοποιού στην Ελλάδα,  παππού Βασίλη,  που παρά τα 91 του χρόνια βρίσκεται καθημερινά στο κατάστημα για να είναι δίπλα στις πελάτισσές του. 

Η τάση για φέτος το καλοκαίρι συμβαδίζει με την χρωματική παλέτα που επιτάσσει η μόδα, και κινείται στους τόνους των εσπεριδοειδών, ενώ για ένα άρωμα που θα διαρκέσει όσο το επιθυμείτε η «Αρωματοποιία Λίνα» μας συμβουλεύει να το εφαρμόσουμε στα σημεία των κλειδώσεων όπου εκλύεται και μεγαλύτερη θερμότητα από το σώμα μας. Βρείτε την χαρακτηριστική σας μυρωδιά από την «όμορφη Πολίτισσα» που θα έλεγε και ο Βαμβακάρης και σαγηνεύστε αυτό το καλοκαίρι!

INFO

Αρωματοποιία Λίνα

Τηλέφωνο Εργοστασίου 2310534748,

Τηλεφωνο Λιανικής: 2310537469

Διεύθυνση: Τύπου 3, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Link with Αρωματοποιία Λίνα ΕΔΩ. 

Aroma Therapy: Ανανεωθείτε μέσα από ένα άρωμα!

Μέσα από εντατική έρευνα για τις τάσεις της εποχής ξεπήδησε το 2008 στην Τούμπα ένας χώρος που εστιάζει στην υψηλή ποιότητα αρωμάτων τύπου. Στο κατάστημα θα βρείτε πάνω από 300 κωδικούς σε γαλλικά αρώματα εισαγωγής για όλες τις εποχές, γαλακτώματα, αφρόλουτρα, λάδια για μασάζ αλλά και ελληνικά χειροποίητα σαπούνια. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έχουν ανοίξει αρκετά συναφή καταστήματα ο κ. Σαλμάς είναι ύπερ του υγιούς ανταγωνισμού που θα αναδείξει τα κορυφαία καταστήματα του χώρου. Η καλοκαιρινή τάση για τα αρώματα είναι τα λουλουδάτα αλλά και αυτά που κινούνται στους τόνους των εσπεριδοειδών. 

Ενώ κάποια από τα μυστικά για το καλοκαίρι ώστε το άρωμά μας να διαρκεί περισσότερο είναι να εφαρμόζουμε μετά το μπάνιο το αντίστοιχο γαλάκτωμα με την αγαπημένη μας μυρωδιά και εάν επιθυμούμε έξτρα διάρκεια μπορούμε να επαλείψουμε μία πολύ μικρή ποσότητα βαζελίνης στα σημεία που θα ψεκάσουμε το άρωμά μας! Αναζητείστε την αγαπημένη σας μυρωδιά στα καταστήματα Aroma Therapy!

INFO

Aroma Therapy

Τηλέφωνο: 6944 653690

Διεύθυνση: Διαγόρα 60,  Άνω Τούμπα – Θεσσαλονίκη

Κεφαλληνίας 62, Εμπορικό Κέντρο Λιμάνι 

Link with Aroma Therapy ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δρόμοι Αρώματος: Ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων

Περιπλανηθείτε στους «Δρόμους του Αρώματος» με οδηγό τη μύτη σας. Από το 2011 στη δυτική Θεσσαλονίκη υπάρχει ένας χώρος που μας ταξιδεύει σε εξωτικούς τόπους και όμορφες αναμνήσεις μέσω της άριστης ποιότητας πρώτων υλών και προϊόντων που παρέχει. Γαλλικά αρώματα τύπου, αιθέρια έλαια, σειρές με βιολογικά λάδια βάσης, προϊόντα αρωματισμένα με έλαια και ευωδιαστά φυτικά σαπούνια φιγουράρουν στα ράφια του «Δρόμου του Αρώματος» και μας εγγυώνται ότι θα βρούμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε όσον αφορά την καθημερινή περιποίηση μας. Ενώ ικανοποιημένοι θα μείνουν και λάτρεις του gourmand, με λαχταριστά κομμάτια «τούρτας» σαπουνιού και scrubs που προμηθεύονται από την αγγλική εταιρία που ξεχωρίζει στο χώρο των χειροποίητων καλλυντικών Bomb cosmetics. 

Στον προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο τους θα συναντήσουμε μεγάλη γκάμα πολύχρωμων και πρωτότυπων μπουκαλιών, πολλά εκ των οποίων είναι φιλοτεχνημένα στο χέρι, για να προσφέρουμε τα πολύτιμα προϊόντα στους αγαπημένους μας ή ακόμη και στον εαυτό μας!  Όταν η άριστη ποιότητα, η πιστότητα, τα κορυφαία υλικά και το μεράκι για αυτό που κάνεις συνδυάζονται αριστοτεχνικά το σίγουρο είναι ότι δε θα ξεστρατίσουμε από τους «Δρόμους του αρώματος»!

INFO

Δρόμοι Αρώματος

Τηλέφωνο: 2310601714

Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 21, Άνω Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη

1ης Μεραρχίας 38, Ελασσόνα

Link with Δρόμοι Αρώματος ΕΔΩ και ΕΔΩ.

PerfumeWorld:  Κορυφαία ποιότητα,  Μέγιστη διάρκεια,  Μεγάλη ποικιλία

"Ταξιδέψτε στον κόσμο μας" λένε στην PerfumeWorld και μας καλωσορίζουν στο δικό τους κόσμο, στον κόσμο των αρωμάτων! Μια επίσκεψη αρκεί για να σε ταξιδέψει στο απόγειο των αισθήσεων και να διαπιστώσεις πως αυτός ο κόσμος… σε μαγεύει! Όλα αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη και η αγάπη των καταναλωτών έχει μετατρέψει τα καταστήματα στα ιδανικά σημεία επιλογής του κατάλληλου- για τον καθένα μας ξεχωριστά- αρώματος. Το  προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια αρωματοποιίας – κοσμετολογίας, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς για να ακολουθεί και να προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς. Έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό προσφέροντας μοναδικές συλλογές αρωμάτων και ειδών προσωπικής περιποίησης. Μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων Παιδικές Κολώνιες, Body Lotion – After Shave, Body Butter – Shower Gel όπως επίσης και Πρώτες Ύλες από Φυτικά – Αιθέρια Έλαια, Αρωματικές Ύλες –Γεύσεις, Essans, Κρέμες Προσώπου, Αρωματισμός Χώρου κ.ά.

Η PerfumeWorld είναι μια ελληνική εταιρία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008. Σήμερα αριθμεί 10 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καρδίτσα, Κρήτη ενώ διαθέτει και 2 shop in shop σε Άνδρο και Χαλκιδική. Στο χώρο του franchising εισήλθε δυναμικά το 2013 παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στο δίκτυό της. Έχει  καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσει ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand,  προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα σε  προσιτές τιμές, που αναζητά κάθε σύγχρονος καταναλωτής και μια ελληνική εταιρεία που έχει πιάσει το σφυγμό της αγοράς.

«Ο απώτερος στόχος της αλυσίδας είναι να ταυτιστεί απόλυτα στο μυαλό των καταναλωτών η λέξη PerfumeWorld με την λέξη Ποιότητα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ε. Χασαπάκης, Γενικός Δ/ντης της αλυσίδας. «Ο συνδυασμός εξαιρετικής πιστότητας στις πρώτες ύλες των αρωμάτων eau de parfum, με την υπογραφή της γαλλικής αρωματοποιίας από τους κορυφαίους του είδους παγκοσμίως…  στους ειδικούς του αρώματος, αποτελούν βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της PerfumeWorld», μας τονίζει χαρακτηριστικά η κα Μ. Αναστασιάδου -Υπεύθυνη Marketing. Η τάση για το καλοκαίρι, όπως προστάζουν και οι μεγάλοι οίκοι, είναι λουλουδένια και φρουτένια αρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν ακαταμάχητους!

Αφεθείτε στον κόσμο της Perfume World… και κάντε το πιο αρωματικό σας ταξίδι !

INFO

Perfume World 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ – ΓΡΑΦΕΙΑ: Εφέσου 12, Εύοσμος – Θεσ/νίκη

Tηλ Κέντρο & Fax: 2310 766.688 & 2310 766.878

E-mail: [email protected]

Site/ e-shop: perfumeworld.gr

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Ευάγγελος Χασαπάκης

Υπεύθυνη Marketing- Δημόσιες Σχέσεις : Μαριαλένα Αναστασιάδου

Στάγδην Αρωματοχώρος: Όλα γύρω από το άρωμα για το σώμα και το χώρο

Στάγδην: Αρχαίο ελληνικό επίρρημα που σημαίνει σταγόνα σταγόνα. Αυτό αποτέλεσε την έμπνευση για το πρωτότυπο όνομα του αρωματοπωλείου που λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2013 στο Ωραιόκαστρο και όπου, σταγόνα σταγόνα με γαλλικές εσάνς, δημιουργούν το άρωμα επιλογής μας. Σ' έναν πολύ προσεγμένο χώρο θα βρούμε μια μεγάλη γκάμα γαλλικών αρωμάτων τύπου, γαλακτώματα σώματος, αφρόλουτρα, ελαία ενυδάτωσης που μπορούν να εμπλουτιστούν με την αντίστοιχη εσάνς της επιλογής μας.

Στον αρωματοχώρο «Στάγδην» επίσης θα βρούμε χειροποίητα φυτικά καλλυντικά με αιθέρια ελαία που θα μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Αφρόλουτρα, scrub, μπάλες οξυγόνου, άλατα μπάνιου, μπαλλίτσες ενυδάτωσης και μια συλλογή από σαπούνια που μας βοηθούν να ξεκινήσουμε ή να ολοκληρώσουμε τη μέρα μας.

Κι αν πάλι θέλουμε να αρωματίσουμε το χώρο μας, θα αναζητήσουμε τη λύση μέσα από την ποικιλία των ειδικών αρωματικών ελαίων καύσης και όχι μόνο. Στον αρωματοχώρο «Στάγδην» συναντούμε το απόλυτο trend.  Τα little hotties, μικρά χειροποίητα, αρωματισμένα με αιθέρια ελαία, κεράκια σε πρωτότυπα χρώματα και αρώματα που συνδυάζονται συμφώνα με το δικό μας προσωπικό στυλ.

Μια επίσκεψη στον αρωματοχώρο «Στάγδην» θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της αρωματοποιίας και έξυπνα tips που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε σωστά αυτό που μας ταιριάζει και θα γίνει η....αρωματική μας ταυτότητα!

INFO

Σταγδήν Αρωματοχώρος 

Τηλέφωνο: 2310699440

Διεύθυνση: Λεωφ. Δημοκρατίας 30, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

Link with «Στάγδην Αρωματοχώρος» ΕΔΩ.

Αφεθείτε στον κόσμο των αρωμάτων και ποιος ξέρει μπορεί αυτό να αποτελέσει την έμπνευση για το επόμενο μυθιστόρημα σύμβολο της λογοτεχνίας!

Καλό σας αρωματικό ταξίδι!

Ευγενία Κουτούβελα

Ματούλα Καραγιάννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί