Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ανάσες» στην Αίθουσα Συναυλιών της ΚΟΘ

Συναυλία με τους Klaus Gesing, Bjοrn Meyer και Samuel Rohrer

Tο Goethe-Institut Thessaloniki και το πολιτιστικό γραφείο United World παρουσιάζουν την όγδοη συναυλία της σειράς «ΑΝΑΣΕΣ»:  Klaus Gesing / Björn Meyer / Samuel Rohrer – amiira στις 29 Ιουνίου ώρα 21.00 στην Αίθουσα Συναυλιών της ΚΟΘ «Σόλων Μιχαηλίδης» (Λεωφόρος Νίκης 73, Θεσσαλονίκη).

Ο κλαρινετίστας Klaus Gesing (Γερμανία), ο μπασίστας Björn Meyer (Σουηδία) και ο Samuel Rohrer (Κρουστά, Ελβετία / Γερμανία) έχουν συμπράξει σε διάφορα σχήματα στο παρελθόν. Η μεγάλη τους πείρα και το εφευρετικό τους πνεύμα αποτέλεσαν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία αυτού του νέου τρίο στο οποίο η αγάπη για την περιπέτεια και τον αυτοσχεδιασμό προηγείται της ανάγκης για την εκτέλεση «γραμμένων» συνθέσεων.

Σε μια γοητευτική συνύπαρξη ακουστικοί και ηλεκτρονικοί ήχοι, γήινες αλλά και αιθέριες γραμμές μπάσου, grooves και ενεργητικές ατμόσφαιρες των κρουστών αναμιγνύονται με το «γεμάτο» ηχόχρωμα του μπάσου κλαρινέτου και δημιουργούν μια πολυεπίπεδη ηχητική δομή που εξελίσσεται σαν φυσικός οργανισμός από τη σιωπή στην υπνωτική ομορφιά.

Είσοδος 10€ και 8€ (μειωμένο). Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της Κ.Ο.Θ Λεωφόρος Νίκης 73, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 236990.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Κ.Ο.Θ..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: Απόλυτη προτεραιότητα η αύξηση των εισοδημάτων
«Η ανεργία μειώνεται, οι μισθοί αυξάνονται, η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στις άμεσες ξένες επενδύσεις», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: Απόλυτη προτεραιότητα η αύξηση των εισοδημάτων