Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Τσακίρογλου

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια παράστασης

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agrinionews ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων, καθώς πρωταγωνιστεί στην «Αντιγόνη» υποδυόμενος τον Κρέοντα, ένιωσε μια αδιαθεσία. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε το έργο, αλλά συνέχισε κανονικά τον ρόλο του μέχρι το τέλος.

Η αδιαθεσία ήταν έντονη, έτσι έσπευσε ιατρός, μέλη της Ομάδας διάσωσης Μεσολογγίου και άλλοι συντελεστές της παράστασης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά και ο δήμαρχος για να συμπαρασταθεί στον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός έσφιξε τα δόντια του και κρατήθηκε στα πόδια του μέχρι να τελειώσει η παράσταση, όπου ο κόσμος τον καταχειροκρότησε. Μετά το τέλος του έργου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον Νικήτα Τσακίρογλου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια
«Eίναι η πρώτη φορά που δίδονται χρήματα σε τέτοιο βαθμό τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια