Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Μενούνος

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 47 ετών

Πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Δημήτρης Μενούνος, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Συμμετείχε στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα). Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως: «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β’», «Ο Έβδομος Σταθμός».

Στον κινηματογράφο, τον είδαμε στη γαλλική ταινία «Μέρες και νύχτες» και στο «Straight story». Ο Δημήτρης Μενούνος, έγινε γνωστός μέσα από της σειρές «Της αγάπης μαχαιριά», «Απαγορευμένη αγάπη» και «Ας πρόσεχες» καθώς και ως παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι Wipe Out. Τελευταία του θεατρική εμφάνιση την περασμένη σεζόν στον Πλούτο του Αριστοφάνη στο θέατρο Τζένη Καρέζη με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη