Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σήμερα Τετάρτη δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...

Προτάσεις του typosthes.gr για την έξοδό σας

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

-“Πλούτος» του Αριστοφάνη στο Θέατρο Δάσους στις 21.00 με Κιμούλη, Μπέζο και Φιλιππίδη. Η παράσταση επικεντρώνει την ερμηνεία αυτής της αριστοφανικής κωμωδίας σε ένα στοιχείο που τις περισσότερες φορές παραβλέπεται: ο ποιητής στο τέλος του έργου εγκαθιστά τον Θεό Πλούτο στο ίδιο το κράτος, δίνοντας έτσι στους πολίτες τη δυνατότητα, από τη στιγμή που όλα τα αναγκαία αγαθά θα είναι δημόσια, να αναζητήσουν τον πραγματικό πλούτο στις ιδέες και τις αξίες, που ίσως έχουν ξεχάσει. Εισιτήρια από 13€. Προπώληση: viva.gr – 11876 – 2111010099, Ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου τηλ. 2315 200 200.

-Ο Καθένας τα Δικά του απόψε στο Θέατρο Κήπου στις 21.30. Η Ήρα και ο Ανδρέας, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy, γίνονται ζευγάρι και λέει… ο καθένας τα δικά του, σε μια πρωτοπόρα παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων, αλλά και για ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά. Γενική είσοδος 10€

O Μιθριδάτης, θα παρουσιάσει στα decks του 90 Music Point (Βαλαωρίτου) το "Platinum Hip Hop Night"! Ένα μοναδικό DJ SET με την καλύτερη Hip Hop & RnB μουσική. Έναρξη μετά τις 22.00. Είσοδος ελεύθερη αλλά πληρώνετε ό,τι πιείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης