Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φεστιβάλ μπύρας στην Κέρκυρα με πάνω από 10.000 επισκέπτες!

Πολιτιστικό γεγονός για όλη την Ευρώπη

Σε πολιτιστικό γεγονός που ξεφεύγει από τα ελληνικά όρια προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ευρώπη αναδεικνύεται το φεστιβάλ μπύρας που πραγματοποείται αυτές τις ημέρες στο βορειοδυτικότερο άκρο της χώρας και συγκεκριμένα στο χωριό Αρίλλας στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σπύρος Καλούδης- Ιδρυτής της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας Corfubeer τονίζει ότι πάνω από 10.000 επισκέπτες κατακλύζουν την περιοχή στη διάρκεια των πενθήμερων εκδηλώσεων και συμμετέχουν στα δρώμενα του Festival.

Οι επισκέπτες, όπως αναφέρει ο κ. Καλούδης, θα γνωρίσουν την κουλτούρα, τη φιλοξενία, τη γαστρονομία μέσα από την έκθεση των τοπικών προϊόντων, από παρουσιάσεις τοπικών συνταγών και με εκπαιδευτικά σεμινάρια παρουσιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν οι πρεσβευτές της πραγματικής Κέρκυρας.

Φέτος το φεστιβάλ συναντά την ιταλική κουλτούρα και παράδοση στο χώρο της Μικροζυθοποιίας. Σκοπός του Festival είναι η συνάντηση δυο πολιτισμών, η επικοινωνία και η γνωριμία λαών μέσα από την μπύρα, τη γαστρονομία, το χορό και τη μουσική, σημειώνει ο κ. Καλούδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ