Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 24 νέοι κινηματογραφιστές μάς περιμένουν στο Λιμάνι!

Θα παρουσιάσουν τα ντοκιμαντέρ που γύρισαν στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που θα γίνει από 19/11/2016, στην αίθουσα Σταύρος Τορνές

Ένα πρωτότυπο και εναλλακτικό μαθητικό φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, έρχεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη λήξη της 57ης διοργάνωσης, στο πλαίσιο του EUFORIA Student Digital Film Project.

Μαθητές από την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Πολωνία, με μια κάμερα στο χέρι κατέγραψαν τις αλλαγές που υπέστη το αστικό τοπίο μέσα από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EUFORIA 2015-2016 (Creative Europe-MEDIA).

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και οι νεαροί σκηνοθέτες είναι έτοιμοι να μοιραστούν το έργο τους μαζί σας. 24 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους σας περιμένουν στις 19 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα «Σταύρος Τορνές», Αποθήκη 1, και ώρα 14:00.

Στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα EUFORIA 2015-2016 (Creative Europe-MEDIA), βασικός διαχειριστής είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο μέσω του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης οργανώνει, συντονίζει και επιβλέπει τις εργασίες του προγράμματος, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Spoleczna Akademia Nauk – San (Πολωνία) και τον πολιτιστικό οργανισμό Laterna Magica Kulturális és Oktatási Szolgáltató Kft (Ουγγαρία).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ