Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ακυρώσεις παραστάσεων λόγω κακοκαιρίας

Διαβάστε σε ποιες σκηνές και σε ποιους χώρους πολιτισμού - Ποιες αναβάλλονται

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Η κακοκαιρία έπληξε και τις τέχνες. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ακυρώθηκαν αρκετές παραστάσεις σε θεατρικές σκηνές και χώρους πολιτισμού.

Συγκεκριμένα το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος δεν πραγματοποίησε σήμερα παραστάσεις λόγω κακοκαιρίας (σημ. αυτό το διάστημα παρουσιάζει: «Το τρίτο στεφάνι», την «Οικογενειακή γιορτή», το «Ψύλλοι στα αυτιά μου», την «Οικογένεια Νώε», «Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της», «Σωτηρία με λένε»).

Τα ταμεία του Βασιλικού Θεάτρου ήταν ανοιχτά μέχρι τις 15.30, ενώ τα ταμεία της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και της Μονής Λαζαριστών θα παραμείνουν κλειστά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για πληροφορίες σχετικά με αλλαγή εισιτηρίων ή επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε με τα ταμεία του, στο τηλέφωνο 2315 200 200.

 

Πάγωσε η Σμύρνη αγαπημένη

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών οι παραστάσεις  της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου΄και αυτή της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου για το έργο «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης δεν θα πραγματοποιηθούν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε μέρα με τα εκδοτήρια του Μεγάρου (τηλ. 2310 895.938/9) για να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους σε ημερομηνία που επιθυμούν.  

Αναβλήθηκε ο Ντελακρουά στο Τελλόγλειο

Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και η παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου "Σκηνοθετώντας τον Ντελακρουά", που επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στις 20.00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η παρουσίαση του δρώμενου της ερχόμενης Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, στις 20.00 στο Τελλόγλειο, θα γίνει κανονικά, ενώ θα ανακοινωθεί και νέα ημερομηνία.

Στο δρώμενο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο στο Τελλόγλειο, συμμετέχουν ηθοποιοί του ΚΘΒΕ υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Νικόλα Μαραγκόπουλου αντλώντας έμπνευση από τον  πίνακα του Ντελακρουά "Οι σφαγές της Χίου". Πληροφορίες στο τηλ. 2310 991610.

Ακυρώθηκε η Φρίντα

Λόγω των καιρικών συνθηκών, η αποψινή παράσταση της Frida δεν θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τ (Αλ Φλέμινγκ 6). Η αυριανή (καιρού επιτρέποντος) θα είναι η τελευταία. Αρχίζει στις 21.30. Τηλ. κρατήσεων 2310 854333.

Μεταφέρεται τον Μάρτιο η «Αδαμαντία»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Θεάτρου Αυλαία «η συνεχιζόμενη κακοκαιρία καθιστά αδύνατη την έγκαιρη επιδιόρθωση του προβλήματος που είχε προκύψει στο σύστημα θέρμανσης του θεάτρου Αυλαία. Για το λόγο αυτό, οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν με το έργο "Αδαμαντία" που ήταν προγραμματισμένες  για το τριήμερο 13-14-15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν στις 3, 4 και 5 Μαρτίου».

Τα προπωλημένα εισιτήρια μπορούν είτε να εξαργυρωθούν από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου από το ταμείο του θεάτρου είτε να κρατηθούν για τις παραστάσεις του Μαρτίου. Τα αγορασμένα με Gooddeals εισιτήρια μπορούν είτε να κρατηθούν είτε να ακυρωθούν μόνο μέσω της ιστοσελίδας.

Να υπενθυμίσουμε πως στην ίδια σκηνή λόγω των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης, η πρεμιέρα του έργου «Δούλες» αναβάλλεται για την επόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Επίσης, οι παραστάσεις του Γιάννη Καλατζόπουλου για το έργο «Τι να σου πω Σουλτάνα μου» ματαιώθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ