Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός για δωρεάν προσκλήσεις

Αναγνώστες του typosthes.gr μπορούν να κερδίσουν προσκλήσεις για δουν το «Μια ζωή θέατρο» και την «Εισβολή!» -Διαβάστε πώς

Δύο διαγωνισμούς για δύο θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στο Θέατρο Τ (Αλ Φλέμινγκ 16) πραγματοποιεί το typosthes.gr

Συγκεκριμένα θα κληρωθούν δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 22/1/2017 (19.00) του έργου «Μια ζωή θέατρο» , δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Δευτέρας 23/1/2017 (21.30) και δύο διπλές για την Παράσταση της Τρίτης 24/1/2017(21.30)  για το έργο «Εισβολή!».

Μπορείτε να συμμετάσχετε στέλνοντας:

-για την πρώτη παράσταση email στο [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΕΑΤΡΟ μέχρι και αύριο 21/1/2017 τα μεσάνυχτα γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας

--για την 2η email στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 23/1/2017 στις 14.00  με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗ γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και την ημέρα που προτιμάτε (πχ Δευτέρα).

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν.

Για το Μια ζωή θέατρο

Η απολαυστική κωμωδία του βραβευμένου με Πούλιτζερ Ντέιβιντ Μάμετ "Μια ζωή θέατρο" ανεβαίνει από τις 9 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Τ, σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή. Με πολύ χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση, το έργο του Μάμετ μάς μεταφέρει στον θαυμαστό κόσμο της σκηνής και των παρασκηνίων, μέσα από τη ζωή και τη σχέση δύο ηθοποιών, του βετεράνου Ρόμπερτ και του ανερχόμενου Τζον, όπου ο πρώτος σε ρόλο μέντορα προσπαθεί να μεταδώσει την πείρα και το πάθος του για το θέατρο στον νεαρό συνάδελφό του, αν και όχι πάντα με επιτυχία.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Παρασκευή-Σάββατο 9.30 μ.μ. & Κυριακή 7 μ.μ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 12€ (κανονικό), 10€ (φοιτητικό), 8€ (ανέργων)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στο τηλ. 2310 854333

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ μέσω viva.gr

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Με 3 ευρώ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο πάρκινγκ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

Για την Εισβολή

 

«Εισβολή!». Ένας ανεμοστρόβιλος λέξεων με επίκεντρο ένα μαγικό όνομα που διαρκώς αλλάζει μορφή και νόημα. Αμπουλκάζεμ. Μια λέξη που, σαν άδειο δοχείο, γεμίζει ουσία και περιεχόμενο ανάλογα με τον χρήστη και τη χρήση της, καταδεικνύοντας τη δύναμη, αλλά και την αδυναμία της γλώσσας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο υπέρ, όσο και κατά όσων τη χρησιμοποιούν.

«Εισβολή!». Ένας ανεμοστρόβιλος εικόνων που σχηματίζονται από διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από 7 σκηνές, 19 ρόλους και 4 ηθοποιούς που αλλάζουν πρόσωπο και εθνικότητα στο δευτερόλεπτο, συνθέτοντας με καταιγιστικό ρυθμό μια ιστορία που ξεδιπλώνεται από διαφορετικές οπτικές και δίνει σάρκα και οστά σε επίκαιρα και ευαίσθητα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Άλλοτε αστεία και άλλοτε σπαρακτική, η «Εισβολή!» είναι γλυκιά και πικρή σαν την πραγματικότητα που ζούμε. Τελικά η «Εισβολή!» μπορεί να είναι και μια φάρσα.

Χώρος: Θέατρο Τ, Αλ. Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις: Από 28 Νοεμβρίου 2016, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος | 8€ μειωμένο

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310 854 333 και 6976 995 630

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ