Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φιλανθρωπικός χορός της Όπερας της Βιέννης στη Θεσσαλονίκη

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης με 30 μουσικούς

Υπό την αιγίδα του Δήμου της Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αυστριακού Προξενείου της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία μεγάλου ξενοδοχείου της πόλης οργανώνεται για δεύτερη φορά ο παραδοσιακός χορός της Όπερας της Βιέννης, “The Vienna Ball Thessaloniki 2017”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα από 800 άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο, το διπλωματικό σώμα, τα μέλη των σωματείων και την ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας.

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης με 30 μουσικούς υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Επίσης 50 ζευγάρια νέων debutants από ιδιωτικά σχολεία της πόλης θα παρουσιάσουν μια ανεπανάληπτη χορογραφία με βαλς, με την προετοιμασία της σχολής χορού Let’s Dance.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με χορό σε σύγχρονους ρυθμούς από DJ και Live Band. Τα έσοδα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης θα διατεθούν σε σωματεία που σωματεία έχουν αξιόλογη δράση στο ιστορικό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης