Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το Σ/Κ με… τουρνουά σκραμπλ για 11η χρονιά στη Θεσσαλονίκη!

Αυτό το Σαββατοκύριακο στη φοιτητική λέσχη ΑΠΘ

Λεξιπλάστες απ΄ όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετέχουν στο Τουρνουά Σκραμπλ, που διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Café Roof Garden της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ όπου, εκτός από μεμονωμένους λεξιπλάστες, αναμένεται να δώσουν το "παρών" και παίκτες από όλους τους ελληνικούς ομίλους Σκραμπλ: Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου.

Οι αγώνες του 11ου Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, αρχίζουν στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2017 και ολοκληρώνονται στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαρτίου, με το αποχαιρετιστήριο γεύμα και τις απονομές των βραβείων σε διάφορες κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το διήμερο τουρνουά προσφέρει στους συμμετέχοντες επτά αγώνες και τη δυνατότητα "να αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους στις ελληνικές λέξεις, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα παρέας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης