Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Φαντασίας στη Θεσσαλονίκη!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Tο 1ο Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria» έρχεται στην πόλη υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 1 και 2 Απριλίου 2017.

“Το Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria» έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μας καλεί να βγάλουμε τον καλύτερο φανταστικό εαυτό μας και να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας” όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Το πλούσιο πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria» περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα σε μεγάλους συγγραφείς, ομιλίες ακαδημαϊκών, διάθεση προϊόντων και βιβλίων στον εκθεσιακό χώρο, παράλληλες δράσεις, cosplay, stand up comedy, θέατρο, επιτραπέζια παιχνίδια, κόμιξ, μουσική, εργαστήρια μουσικών οργάνων και συγγραφής, κινηματογράφο, δημιουργική αποκατάσταση και μεταποίηση επίπλων, καλλιτεχνικές δημιουργίες και εκδηλώσεις για παιδιά και άλλα θεάματα, πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος για το κοινό στο σύνολο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria» είναι δωρεάν, ενώ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης «Καταφύγιο Γυναίκας».

Πληροφορίες για τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα, τους διαγωνισμούς και τις δράσεις, από την επίσημη ιστοσελίδα http//fantasyfest.gr αλλά και τη σελίδα στο Facebook Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα
Σε επιδοτούμενους ανέργους, δικαιούχους ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, επιδόματος γονικής άδειας και επιδόματος εργασίας
ΔΥΠΑ: Ξεκινά από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα