Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός παίζει στην παράσταση «Ο κύκλος» που θα ανεβεί στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο γνωστός ηθοποιός Μπουράκ Χακί τον οποίο γνωρίζουν από τη μικρή οθόνη οι λάτρεις των τουρκικών σήριαλ. Γιατί; Θα παίξει στην παράσταση με τίτλο «Ο κύκλος» που θα ανεβεί από την Παρασκευή 19 Μαΐου στο Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, έναντι Λευκού Πύργου, τηλ 2310-262051) για 8 συνολικά βραδιές.

Η υπόθεση;

"Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα!  Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του  (Δημήτρης Γιώτης), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη από την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης). Ο κύκλος της ζωής είναι πάντα απρόβλεπτος!". 

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Με τους  BURAK HAKKI, ΓIΩPΓOΣ KOΨIΔAΣ, KATEPINA TΣABAΛOY, ΔHMHTPHΣ ΓIΩTHΣ, KΩΣTAΣ ΦPAΓKOΛIAΣ, EYΓENIA ΠANAΓOΠOYΛOY, NIKOΣ KEPAΣIΩTHΣ.

Φιλική συμμετοχή XPYΣA ΠAΠΠA, NIKOΛAΣ MAKPHΣ, ΛIΛA MΠAKΛEΣH, TETA KAMΠOYPEΛΗ

Kείμενο ΔHMHTPHΣ MHTPOΠOYΛOΣ

Προσαρμογή - Διασκευή κειμένου ΓIANNHΣ AΪBAZHΣ

Σκηνοθεσία ΓIANNHΣ AΪBAZHΣ

Φωτισμοί NIKOΣ BOYΛΓAPHΣ

Σκηνικά KIKH MHΛIOY

Video NIKOΛAΣ MAKPHΣ

Eνδυματολόγος KΛEΩN ΦYΣEKHΣ

Πρωτότυπη μουσική ΔHMHTPHΣ IΣAPHΣ

Bοηθός σκηνοθέτη HΛIAΣ MIXAHΛ

Φωτογραφίες εξωφύλλου POYΛA MONIAKΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ