Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Ο Κύκλος» από σήμερα στο θέατρο Αριστοτέλειον

Με γέλιο και συγκίνηση για 8 μόνο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη...

Απ’ το γέλιο στη συγκίνηση θα μεταφέρει «Ο Κύκλος» το κοινό, όπως τόνισαν οι συντελεστές της παράστασης στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στο Boulevard 23.

Η Παράσταση του Δημήτρη Μητρόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη θα παρουσιάζεται από 19 Μαΐου, στο Θέατρο Αριστοτέλειον και για 8 μόνο παραστάσεις.

Η παραγωγή και οι ηθοποιοί ενημέρωσαν επίσης, πως λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης στις μετακινήσεις, θα παρέχεται έκπτωση 2 ευρώ στο κανονικό εισιτήριο, με την επίδειξη της απόδειξης ταξί, που έχει εκδοθεί την ημέρα της παράστασης.

Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα!  Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του  (Λευτέρης Δημηρόπουλος), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη απο την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης). Ο κύκλος της ζωής ειναι παντα απρόβλεπτος!

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλλειμα)

 Ημέρες & ώρες παραστάσεων

ΠAPAΣKEYH 21:15

ΣABBATO 18:15 & 21:15

KYPIAKH 20:15

 Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 17€

Φοιτητικό - Παιδικό - Ανέργων - Αμεα: 13€

• Ταμείο Θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ