Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Φεστιβάλ Δάσους

Το πρόγραμμα και λεπτομέρειες

Θέατρο, στη μουσική και στο χορό, με τους πιο αγαπημένους δημιουργούς αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής περιλαμβάνονται στις παραστάσεις που θα δούμε τον Ιούλιο στο 3ο Φεστιβάλ Δάσους.

Παράλληλα, πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους, από 1 έως 14 Ιουλίου, έχοντας ως στόχο τη γνωριμία του κοινού της πόλης με εξέχοντες καλλιτέχνες και σύγχρονες θεατρικές προσεγγίσεις από την Πολωνία, Σλοβενία, Ρουμανία, Ισπανία,  & το Ισραήλ  καθώς και μία ελληνική συμμετοχή από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Επτά παραγωγές θα παρουσιαστούν στο Θέατρο Δάσους καθώς και στις κλιματιζόμενες αίθουσες της ΕΜΣ και του Βασιλικού Θεάτρου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Ιουλίου έχει ως εξής:

Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουλίου: Σλοβενία - «Ρόουζ Μπερντ» του Γκέρχαρτ Χάουπτμαν / Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών -  1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Δευτέρα 3 Ιουλίου: Θέατρο «Piaf! The Show» / Θέατρο Γης

Τρίτη 4 Ιουλίου: Μουσική Συναυλία υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Δημήτρη Σταρόβας, Παυλίνα Βουλγαράκη και Γιάννη Ζουγανέλη / Θέατρο Γης

Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Ιουλίου: Ισπανία – «Αllegro ma non troppo» (ή ...αν η αγάπη είναι τυφλή...γιατί μας κοιτάζει;) / Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών - 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Ιουλίου: Ρουμανία - «Τρικυμία» / Θέατρο Δάσους - 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Ιουλίου: Ισραήλ - «Plastic Heroes» του Ariel Doron / Φουαγιέ Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών - 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Κυριακή 9 Ιουλίου: Μουσική «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη» / Θέατρο Γης

Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Ιουλίου: Μουσική παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» / Θέατρο Δάσους

Δευτέρα 10, Τρίτη 11 και Πέμπτη 13 Ιουλίου: Πολωνία – «MEDEAS ON GETTING ACROSS» / Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών - 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουλίου: Πολωνία - «Armine, Sister» / Βασιλικό Θέατρο - 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Πέμπτη 13 Ιουλίου: Ελλάδα - «Κύκλωπας» του Ευριπίδη / Θέατρο Δάσους - 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Ιουλίου: Θέατρο «Οιδίπους επί Κολωνώ» του Σοφοκλή / Θέατρο Δάσους

Τετάρτη 19 Ιουλίου: Θέατρο «Φιλιώ Χαϊδεμένου» / Θέατρο Δάσους

Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιουλίου: «Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη / Θέατρο Δάσους

Πέμπτη 27 Ιουλίου: Θέατρο «Μήδεια» του Ευριπίδη / Θέατρο Δάσους

Παρασκευή 28 Ιουλίου: Χορός «Ωραία Κοιμωμένη» / Θέατρο Δάσους

3ο Φεστιβάλ Δάσους

 

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό ραντεβού της πόλης αναβαθμίζεται φέτος και αποκτά διεθνή χαρακτήρα καθώς εγκαινιάζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους το οποίο θα φιλοξενήσει σημαντικές παραγωγές διεθνούς εμβέλειας από  το εξωτερικό. Το Διεθνές Φεστιβάλ  Δάσους χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.

Η αυλαία θα ανοίξει με το «Ρόουζ Μπερντ» του Γκέρχαρτ Χάουπτμαν από το Σλοβενικό Λαϊκό Θέατρο Τσέλιε (Slovensko Ljudsko Gledališče Celje) που θα παιχθεί Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουλίου στο Θέατρο της ΕΜΣ. Πρόκειται για μια παράσταση που έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό, έχει παρουσιαστεί σε διεθνή φεστιβάλ και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Ένα κλασικό κείμενο σε μια σύγχρονη θεατρική απόδοση με επίκαιρο αλλά και διαχρονικό προβληματισμό.

Σκηνοθεσία: Mateja Koležnik. Με ελληνικούς & αγγλικούς υπέρτιτλους.

Στις 4 και 5/7 (στο θέατρο ΕΜΣ) τη σκυτάλη θα πάρει η παράσταση κουκλοθεάτρου «Αllegro ma non troppo (ή ...αν η αγάπη είναι τυφλή...γιατί μας κοιτάζει;)» από το Ζero en conducta theatro που έρχεται απόλ την Ισπανία. Με κούκλες, εμψύχωση αντικειμένων αλλά και τη χρήση σωματικού θεάτρου οι δύο πρωταγωνιστές συνθέτουν με δεξιοτεχνία ένα ζωντανό μνημείο του έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις, από το οποίο δε λείπει το χιούμορ αλλά ούτε και η συγκίνηση.

Σκηνοθεσία: Putxa.

Στις 5 και 6/7 στο Θέατρο Δάσους θα παιχθεί η «Τρικυμία»  από το Εθνικό Θέατρο «Ίων Λούκα Καρατζιάλε» (Teatrul National IL Caragiale) της Ρουμανίας. Η παράσταση σηματοδοτεί την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη του Alexander Morfov,  του σημαντικού Βούλγαρου Σκηνοθέτη (Δον Ζουάν, Εθνικό Θέατρο Σόφιας 2011), αυτή τη φορά με το σαιξπηρικό αριστούργημα της Τρικυμίας και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Πρόσπερο, τον καταξιωμένο σαιξπηρικό ηθοποιό και διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου του Βουκουρεστίου, Ίωνα Καραμήτρου. Με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Στις 6 και 7/7 στο Φουαγιέ της ΕΜΣ θα φιλοξενηθεί το «Plastic Heroes» του Ariel Doron από το Hanut 31 Theatre που θα έρθει από το Ισραήλ.  Η παράσταση εμψύχωσης αντικειμένων έχει ταξιδέψει σε πάνω από 20 πόλεις και φεστιβάλ στην Ευρώπη και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Δημιουργία - εκτέλεση: Ariel Doron.

Στις 10 και 11/7 τη σκυτάλη θα πάρει το «MEDEAS ON GETTING ACROSS» από το Teatr Zar Ινστιτούτου Γκροτόφσκι (Πολωνία). Με αφορμή το ομώνυμο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, ο Jarosław Fret  και το Teatr Zar συνθέτουν μια σύγχρονη και επίκαιρη προσέγγιση του πανάρχαιου μύθου σε μια παράσταση – work in progress που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εκτός Πολωνίας. Ακατάλληλο κάτω των 15 ετών

Στις 12 και 13/7 σειρά θα έχει από τον ίδιο θίασο το «Armine, Sister» που θα παιχθεί στο Βασιλικό Θέατρο. «Μια παράσταση σταθμός στη σύγχρονη πορεία του Ινστιτούτου Γκροτόφσκι. Έχει παρουσιαστεί σε δεκάδες φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές». Ακατάλληλο κάτω των 15 ετών

Και η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους θα πέσει στις 13 Ιούλη με τον

«Κύκλωπα» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη. Μάλιστα είναι μια παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου που θα παρουσιαστεί εδώ σε πρεμιέρα, πριν από την Αθήνα.

Παίζουν: Στεφανία Γουλιώτη, Άννα Καλαϊτζίδου, Κατερίνα Λυπηρίδου, Νεφέλη Μαϊστράλη, Μαρία Μοσχούρη, Αμαλία Νίνου, Μυρτώ Πανάγου, Ελένη Τσιμπρικίδου.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις και εργαστήρια από εκπροσώπους των προσκεκλημένων θιάσων. Εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν ο Γιάροσλαβ Φρετ, διευθυντής του Ινστιτούτου Γκροτόφσκι στην Πολωνία και σκηνοθέτης, ο Αριέλ Ντορόν, ηθοποιός και σκηνοθέτης από το Ισραήλ και οι Putxa και Julieta Gascón από τον θίασο Zero en Conducta Teatro της Ισπανίας.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις αυτές και τις αιτήσεις συμμετοχής στα εργαστήρια θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ.

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση με το κοινό για την αποτίμηση των αποτελεσμάτων του Φεστιβάλ και τις προοπτικές του, (Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 11π.μ., στο άνω Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου).

Piaf! The show

 

Η μουσικοθεατρική παράσταση, που έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι το 2015 για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Εντίθ Πιαφ, είναι δημιουργία του Γάλλου παραγωγού και σκηνοθέτη Gil Marsala, ενώ τον ρόλο της Εντιθ Πιαφ ερμηνεύει η Ann Carrere, μία από τις σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης γαλλικής σκηνής.

Ώρα έναρξης: 21.30. Γενική είσοδος: 20€, Φοιτητικά/σπουδαστικά: 15€

Προπώληση 2111010050, www.viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spots, MediaMarkt, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

«Ολη η Ελλάδα για τον Μίκη»

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη 300 χορωδοί θα σχηματίσουν μία πελώρια χορωδία, η οποία με τη συνοδεία  Συμφωνικής Μαντολινάτας θα αποδώσει μερικά από τα αριστουργήματα του μεγάλου μας δημιουργού.

Το αφιέρωμα στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη έκανε πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2017 με δύο αξέχαστες παραστάσεις, τα εισιτήρια των οποίων εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες.

Την ενορχήστρωση και τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, το έργο του οποίου εξύμνησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Θα ακουστούν αποσπάσματα από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει  ο μεγάλος μας συνθέτης. Εκτός από τους 300 χορωδούς και τη Συμφωνική Μαντολινάτα στην παράσταση συμμετέχουν οι λυρικοί καλλιτέχνες Τζίνα Φωτεινοπούλου, Ελένη Βουδουράκη, Αντώνης Κορωναίος , Μπάμπης Βελισσάριος, Παντελής Κοντός και ο λαϊκός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται μετά από επιθυμία του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη.

Ώρα έναρξης: 21.30. Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15€ Σπουδαστικά / Ανέργων: 10€. Πληροφορίες & Εισιτήρια: 211 1010050 / viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload, Media Markt και όλα τα σημεία του δικτύου της viva.

 «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου»

Τη δεκάχρονη πορεία της στο ελληνικό θέατρο γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι η 5η Εποχή ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με την παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του 2016. Το «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» με όχημα τη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και τον ποιητικό λόγο του Νίκου Καββαδία παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2017 σε νέα επεξεργασία και σε 25 πόλεις, με αποσκευές τα εγκωμιαστικά και γεμάτα συγκίνηση σχόλια κριτικών και θεατών.

Η κινηματογραφικής σύλληψης αφήγηση της παράστασης ζωντανεύει με τις ερμηνείες των Θάνου Mικρούτσικου, Στέλιου Μάινα, Σταύρου Ζαλμά, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκου Αρβανίτη, Μαριάννας Πολυχρονίδη, Ιωάννη Παπαζήση, Μαρούσκας Παναγιωτοπούλου, Κώστα Φαλελάκη και 20 ακόμη ηθοποιών, χορευτών μουσικών επί σκηνής. Η πραγματικότητα βυθίζεται στον κόσμο του φανταστικού καθώς επιχειρεί να φωτίσει τις διασυνδέσεις αλλά και τις εκλεκτικές συγγένειες του Καββαδία με μεγάλες προσωπικότητες της εποχής του.Παραγωγή : 5η Εποχή Τέχνης 

 Τραγουδούν: ΡΙΤΑ  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ  ΘΩΜΑΙΔΗΣ

Ώρα έναρξης: 21.30. Προπώληση:   Viva.gr. Τιμές  εισιτηρίων:   20, 18, 15, 14 ευρώ.

«Οιδίπους επί Κολωνό»

O Σταύρος Τσακίρης σκηνοθετεί τη σπανιότερα παρουσιαζόμενη τραγωδία του Σοφοκλή, «Οιδίπους επί Κολωνώ». Η τελευταία που συνέθεσε ο πιο αγαπητός των τραγικών και αναγνωρίζεται ως το αριστούργημά του. Με τον Κώστα Καζάκο στον ομώνυμο ρόλο κι έναν σημαντικό θίασο πρωταγωνιστών: Δημήτρης Λιγνάδης, Κόρα Καρβούνη, Τζένη Κόλλια, Άρης Τρουπάκης, Δημήτρης Ήμελλος, Δημήτρης Λάλος. Σε νέα μετάφραση από τον Δημήτρη Δημητριάδη και πρωτότυπη μουσική του Μίνου Μάτσα, η οποία εκτελείται ζωντανά κατά τη διάρκεια της παράστασης, από τις φωνές τεσσάρων ιεροψαλτών,ως ένα παράλληλο κείμενο εν είδει χορού.

Εισιτήρια στο:

Ώρα έναρξης: 21:15. Διάρκεια: 120'

Τιμές εισιτηρίων:  Τιμή προπώλησης 12 € (ισχύει έως 4 Ιουνίου), Γενική είσοδος: 18 €, Μειωμένο: 12€*

*Ισχύει για: άτομα κάτω των 12, άτομα άνω των 65, άνεργους, φοιτητές, ΑμεΑ,

«Φιλιώ Χαϊδεμένου»

Μετά την ανταπόκριση του θεατρικού κοινού και την ευρεία αποδοχή

που γνωρίζει η "Φιλιώ Χαϊδεμένου" το Ίδρυμα Πολιτισμού  «ΙΩΝΙΑ» αποφάσισε να κάνει περιοδεία σε μεγάλες πόλεις.

Η μοναδική Δέσποινα Μπεμπεδέλη ξεχωρίζει για την ερμηνεία της υποδυόμενη την εμβληματική μορφή της Μικράς Ασίας, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο του ελληνικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Μαζί της ο Ζαχαρίας Καρούνης, τέσσερις ηθοποιοί και δυο σολίστες μουσικοί.

Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια που συντρόφευαν τη Φιλιώ σε όλες τις περιόδους της ζωής της αλλά και μουσική και τραγούδια που έγραψε ο Ζαχαρίας Καρούνης ειδικά για την «Φιλιώ Χαϊδεμένου» σε στίχους Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 Ευρώ, Προπώληση: 12 Ευρώ, Ομαδικά γκρουπ άνω των 50 ατόμων: 10 Ευρώ, Άνεργοι, φοιτητές και άτομα με ειδικές ανάγκες: 10 Ευρώ.

«Αλέξης Ζορμπάς»

Η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» ξαναζωντανεύει από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η παράσταση θα ανέβει φέτος το καλοκαίρι σε Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, τιμώντας το Έτος Καζαντζάκη 2017, που σηματοδοτεί τα 60 χρόνια από το θάνατο του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα των νεότερων χρόνων. 

Τον Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός, αναλαμβάνοντας τον επικό αυτό ρόλο, πλαισιωμένος από ένα μεγάλο και καταξιωμένο θίασο. Τις χορογραφίες επιμελείται ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Γρηγόρης Βαλτινός, Νίκος Βερλέκης Στέλλα Γκίκα, Ναταλία Δραγούμη, Ταμίλα Κουλίεβα, Άννα Μονογιού, Μέμος Μπεγνής, Τάκης Παπαματθαίου, Γιώργος Παράσχος, Γρηγόρης Σταμούλης και ο Ρένος Ρώτας

Συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Βασίλης Ζαϊφίδης, Βασίλης Λέμπερος, Αλεξία Μουστάκα, Αρετή Πασχάλη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου,  Μαριαλένα Ροζάκη, Αλέξανδρος Σιάτρας, Γιώργος Τσούρμας, Νικορέστης Χανιωτάκης , Χριστίνα Ψάλτη.

Τιμές Εισιτηρίων: από 17€. Ώρα έναρξης: 21.30

«Μήδεια»

«Δύο φορές βάρβαρη η Μήδεια, από καταγωγή και από έρωτα» γράφει στον πρόλογο της μετάφρασής του ο Γιώργος Χειμωνάς. Δύο όψεις έχει ο έρωτας: τη «βάρβαρη», τη βυθισμένη στον πόνο και στο σκοτάδι αλλά και την ονειρική, την ηδονική, την ιδανική. Μέσα από το μύθο της Μήδειας όπως αυτός παρουσιάζεται στο έργο του Ευριπίδη αλλά και μέσα από ένθετα στα στάσιμα του έργου κείμενα και ποιήματα αρχαιοελληνικής γραμματείας (Πλάτων, Θεόκριτος, Παρθένιος, Πλούταρχος, Σαπφώ, Αρχίλοχος, Μελέαγρος κ.ά)  η παράσταση του Θεάτρου Τέχνης επιθυμεί να μιλήσει για το ανεξήγητο του έρωτα. Γι αυτό το «μέγα κακό που σπαράζει τους ανθρώπους».   Για τον πόθο που είναι δεμένος με τον πόνο, για τους όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης που δίνονται για να καταπατηθούν, για την προδοσία, την εκδίκηση, την καταστροφή. Γι αυτό το τρομακτικό πέρασμα από το φως στο σκοτάδι της βαρβαρότητας του έρωτα. Γιατί «δεν υπάρχει οργή πιό φοβερή και αθεράπευτη από αυτήν που γεννιέται ανάμεσα σε ανθρώπους που είχαν αγαπηθεί».

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη. Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου, Χάρης Φραγκούλης, Αλεξάνδρα Καζάζου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Θεοδώρα Τζήμου, Σύρμω Κεκέ, Ιωάννα Μαυρέα, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γεράσιμος Γεννατάς, Κωνσταντίνα Τάκαλου.

Ώρα έναρξης: 21.00. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 18€, Εκπτωτικό: 15€, Ανέργων: 12€.Προπώληση: Στα σημεία προπώλησης του 3ου Φεστιβάλ Δάσους, Πληροφορίες: 2315 200200.

The Moscow Ballet

Τα φημισμένα Russian Ballet Theater παρουσιάζουν το αγαπημένο παραμύθι «Η Ωραία Κοιμωμένη» σε μια καλοκαιρινή περιοδεία.

Η πλοκή του βασίζεται στο κλασικό παραμύθι του μεγάλου Γάλλου παραμυθά Charles Perault La Belle au bois dormant, δηλαδή η Ωραία του κοιμώμενου δάσους, που εκδόθηκε το 1697. Σ’ ένα μακρινό βασίλειο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα γιορτάζουν τη γέννηση της κόρης τους, της Πριγκίπισσας Αυγής. Στη γιορτή έχουν προσκληθεί και καταφτάνουν όμορφες νεράιδες και ξωτικά, που φέρνουν δώρα και ευχές στο νεογέννητο κοριτσάκι. Όμως μια κακιά Μάγισσα, θυμωμένη που δεν την κάλεσαν στη γιορτή, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Όταν η Πριγκίπισσα κλείσει τα δεκάξι, η Μάγισσα ρίχνει τα μάγια της και το κορίτσι βυθίζεται σ’ έναν βαθύ ύπνο για εκατό χρόνια. Μόνο το φιλί ενός αγνού και ενάρετου Πρίγκιπα μπορεί να την ξυπνήσει. Τότε εμφανίζεται ο Πρίγκιπας, δίνει το πολυπόθητο φιλί στην Πριγκίπισσα και εκείνη ξυπνά. Η βασιλική αυλή γιορτάζει την αγάπη τους και σύντομα τελούνται οι γάμοι τους, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και ευφορίας.

Τιμές εισιτηρίων:  Γενική είσοδος: 20 € , Εκπτωτικό: 15€, Ώρα έναρξης: 21.15. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ