Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αποθέωση για τους «Επτά επί Θήβας»

Στο κατάμεστο Θέατρο Δάσους

 Από το κατάμεστο Θέατρο Δάσους, με πάνω από 3.000 θεατές, και με το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, ξεκίνησε το ταξίδι των  «Επτά επί Θήβας» για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Η εξαιρετικά επίκαιρη πολιτική τραγωδία του Αισχύλου, σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα, ενθουσίασε το κοινό το οποίο  αψήφησε τις υψηλές θερμοκρασίες και κατέκλυσε το Θέατρο Δάσους επιβραβεύοντας με πολλά «μπράβο» τις ερμηνείες αλλά και την ποιητική σκηνοθετική προσέγγιση της παράστασης από τον Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Καθηλωτικός ο Γιάννης Στάνκογλου στο ρόλο του Ετεοκλή αλλά και όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση:  η Κλειώ Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη), η Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη), ο Γιώργος Καύκας (Άγγελος), ο Αλέξανδρος Τσακίρης (Κήρυκας), ο Γιώργος Παπανδρέου (Πολυνείκης) και μαζί τους ένας 14μελής χορός ηθοποιών.

Μετά το Θέατρο Δάσους, σειρά έχει το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

afrikaniki-skoni-ispania
Υπουργείο Υγείας για αφρικανική σκόνη: Αποφύγετε παραμονή σε εξωτερικούς χώρους
Οδηγίες για την προστασία των ευπαθών ομάδων δίνει το υπουργείο – Τι αναφέρει για την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους
Υπουργείο Υγείας για αφρικανική σκόνη: Αποφύγετε παραμονή σε εξωτερικούς χώρους
ΤΖΟΚΕΡ: Άλλαξε η ζωή του, κέρδισε 7 εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο
Το τυχερό δελτίο κέρδισε 5,4 + 1,58 εκατ. ευρώ καθώς είχε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία – Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
ΤΖΟΚΕΡ: Άλλαξε η ζωή του, κέρδισε 7 εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο