Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή ημερομηνίας 2 συναυλιών λόγω κακοκαιρίας

Για ποιες πρόκειται και τι ισχύει με τα εισιτήρια –Μια ακύρωση στο Φεστιβάλ Ολύμπου

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου ο Δημήτρης Μυστακίδης με τους συνεργάτες του έδωσαν μια πρώτη γεύση από τα ρεμπέτικα της κιθάρας στη γεμάτη βεράντα της Μικρής Σκηνής του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Η όμορφη ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από ήχους αγαπημένων τραγουδιών και τη ζεστή συμμετοχή του κόσμου, δεν χάλασε όταν άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες της βροχής. Ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι συνεργάτες του συνέχισαν με αμείωτη διάθεση, με τον Δημήτρη να λέει μάλιστα «ας κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, μήπως και σταματήσει!». Δυστυχώς όμως η βροχή δυνάμωσε, αναγκάζοντας τεχνικούς και μουσικούς να διακόψουν τη συναυλία, καθώς υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Μεγάλο μέρος του κόσμου μετακινήθηκε σε υπόστεγο της Μονής Λαζαριστών για να προστατευτεί από τη βροχή, αναμένοντας τις διαθέσεις του καιρού. Κι ενώ η κακοκαιρία συνεχιζόταν χωρίς να δίνει σημάδια βελτίωσης, ο Δημήτρης και η μπάντα του πήραν τις κιθάρες τους και, ακολουθώντας τον κόσμο στο υπόστεγο, συνέχισαν να παίζουν unplugged μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ο Δημήτρης Μυστακίδης θα επιστρέψει με τα ρεμπέτικα της κιθάρας και με μια νέα συναυλία στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017. Αυτήν τη συναυλία μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι βρέθηκαν στη Μονή Λαζαριστών στις 14 Ιουλίου, απλώς με την επίδειξη του παλιού εισιτηρίου.

Τιμή εισιτηρίου:

10 €

Σημεία Προπώλησης:

- Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21

- Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα

- Speaty, Μ. Αλεξάνδρου 67, Εύοσμος

- Στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, My Market και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr

- Ηλεκτρονικά στο viva.gr

Νέα ημερομηνία για συναυλία Νίκου Ξυδάκη

 

Η προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου συναυλία με τον Νίκο Ξυδάκη στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών μεταφέρεται την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21.00.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ για όσες και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία και επιθυμούν την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους, ισχύουν τα παρακάτω:

-Εάν έχει γίνει αγορά ηλεκτρονικά από το viva.gr με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρία στο τηλέφωνο 13855 έως τις 31 Ιουλίου 2017 για να γίνει η ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων.

-Εάν έχει γίνει αγορά με μετρητά, είτε ηλεκτρονικά από το viva.gr είτε από άλλο σταθερό σημείο πώλησης θα πρέπει να προσκομίσουν τα εισιτήριά τους στο εκδοτήριο της Μονής Λαζαριστών έως τις 31 Ιουλίου 2017 για να γίνει η ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων.

-Όσα εισιτήρια δεν ακυρωθούν έως τις 31 Ιουλίου 2017 ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου:

12 €

Σημεία Προπώλησης:

- Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21

- Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα

- Speaty, Μ. Αλεξάνδρου 67, Εύοσμος

- Στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, My Market και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr

- Ηλεκτρονικά στο viva.gr

Και μια ακύρωση

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) γνωστοποιεί ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 θεατρική κωμωδία στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου με τίτλο: «Πέτρες στις τσέπες του», ακυρώνεται μετά από απόφαση και επιλογή της εταιρείας παραγωγής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ