Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνέδριο για την επίδραση του έργου του Καζαντζάκη

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εισηγητές που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο συνέδριο

«Ο Νίκος Καζαντζάκης και η επίδραση του έργου του σε άλλους συγγραφείς, σύγχρονους και μεταγενέστερους, στην Ελλάδα και την αλλοδαπή» είναι ο τίτλος του συνεδρίου που οργανώνουν το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (OAK) και ο Δήμος Πλατανιά στα Χανιά.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ, στο Κολυμπάρι Χανίων, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανακοίνωση τους, να στείλουν Δήλωση Συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Στη Δήλωση Συμμετοχής είναι απαραίτητο να αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του δηλούντος, καθώς και ο τίτλος της ανακοίνωσής του. Η περίληψη της ανακοίνωσης θα πρέπει να σταλεί στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση έως τις 30 Απριλίου 2018.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου θα κρίνει, με βάση τις περιλήψεις, ποιες από τις υποψήφιες ανακοινώσεις θα γίνουν δεκτές στο Συνέδριο. Η συμμετοχή των εισηγητών στο Συνέδριο ορίζεται στα τριάντα ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε σχετικό λογαριασμό του Συνεδρίου, αφού πρώτα καταρτισθεί από την Επιστημονική Επιτροπή ο κατάλογος των εισηγητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ