Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Φεστιβάλ Αγκίστρου Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη

Για μια μοναδική συναυλία στα παλιά βυζαντινά χαμάμ

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Στα παλιά βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου, στο ακριτικό αυτό χωριό του νομού Σερρών θα δώσουν το Σάββατο 19 Αυγούστου συναυλία ο Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη.

Οι διοργανωτές αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» σε πείσμα των καιρών επιστρέφει για πέμπτη χρονιά του φιλοξενώντας τους αγαπημένους Ορφέα Περίδη και  Λιζέτα Καλημέρη.

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά στο ακριτικό χωριό Άγκιστρο του νομού Σερρών.

Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού».

 

Για τους καλλιτέχνες

Ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε: την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Όσο για την Λιζέτα Καλημέρη; Θεωρείται μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα έχοντας παράλληλα θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 - Η συναυλία αρχίζει στις 22.00.

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ

Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες :

Άνθιμος Γεωργιάδης | [email protected]

 

Διοργάνωση : Λαογραφικός Όμιλος Άγκιστρου - Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση

Με την υποαστήριξη :

Novel Vox | Art events & Records

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ