Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως γιατί να μείνουμε σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Εικαστικά

-Φιλοξενούμενη φωτογραφική έκθεση η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού Βόρειας Ελλάδος, με τη συμμετοχή των ΕΦΑ Λάρισας και Ξάνθης και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος με τίτλο "Οι εργαζόμενοι του Πολιτισμού στην κοινωνία".

Το φωτογραφικό υλικό που αντλήθηκε από το αρχείο των Εφορειών Λάρισας και Ξάνθης, παρουσιάζει εντυπωσιακές εικόνες με κεντρικό θέμα την εργασία των υπαλλήλων στις παραπάνω Εφορείες.

Η έκθεση φιλοξενείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Δείτε δωρεάν στο Θερινό Σινεμά "Τζένη Καρέζη" της Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, την ταινία «Ο πολικός αρκούδος και οι ανίκητοι». Έναρξη 21.00.

Μπάνιο στη θάλασσα

Ο καιρός το επιτρέπει, οπότε τι καλύτερο από μια βουτιά σε μια παραλία! Αν πάρετε εφόδια από το σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε μια κοντινή παραλία για να δροσιστείτε. Αν είστε και άνεργοι (με ενεργή κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ) δεν πληρώνετε και εισιτήριο στον ΟΑΣΘ.

Γιορτή

Και σήμερα στις 20:30 στο Δημοτικό Σχολείο στο Κάτω Σχολάρι έχουνε γιορτή! Τι γιορτή; Σταφυλιού! Ευκαιρία να το επισκεφθείτε και να γευτείτε λιχουδιές αλλά και να δοκιμάσετε κρασί στην Παραδοσιακή τοπική γιορτή που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Θέρμης Δρώμενα που πραγματοποιεί ο δήμος Θέρμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ