Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένας 24ωρος «σεισμός» έρχεται στο Καπάνι!

Το Kapani Project πλησιάζει

Με live από αγαπημένες μπάντες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, με μια σειρά από dj sets από Ελλάδα και εξωτερικό, που θα μας ενθουσιάσουν σε  freestyle  και  alternative mood, με performances εμπνευσμένες από την Αγορά και την καθημερινότητά της, αλλά και ταινίες με αναφορές από τον σουρεαλισμό ως τον ντανταϊσμό, μας υποδέχεται φέτος το “2o Kapani Project”. Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 θα γίνουμε όλοι μια παρέα και θα ταξιδέψουμε με μουσικές, ταινίες και performances... στις γεύσεις και τα αρώματα της αγοράς, από την Ασκητού ως την Βλάλη κι από την Σπανδώνη ως την Κυδωνιάτου. Σε αυτόν τον φρέσκο θεσμό για την πόλη, σ' αυτή την μεγάλη γιορτή της αγοράς, σ' αυτό το σημείο συνάντησης του νέου με το παλιό, σ' αυτή την κοιτίδα των πιο αυθόρμητων εμπνεύσεων εντός του αστικού περιβάλλοντος... θα είμαστε όλοι παρόντες!

Το εικαστικό ρεπορτάζ θα επιμεληθεί για μια ακόμη χρονιά ο Χρήστος Αλαβέρας, με σκίτσα των ανθρώπων της αγοράς και των δράσεων που θα λάβουν χώρα εντός της στη διάρκεια του Kapani Project. Παράλληλα, θα υπάρξει έκθεση με τα περσινά σκίτσα του Kapani Project, από τον εικαστικό. Την παρουσίαση του φετινού “Kapani Project” επιμελείται και πραγματοποιεί, όπως και πέρυσι, ο Κωστής Ζαφειράκης, ώστε να μπούμε στον παλμό της διοργάνωσης με τον πιο μαγικό και διαδραστικό τρόπο. O ίδιος, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα μας παρασύρει σε έναν ξεχωριστό περίπατο, παρέα με την “Thessaloniki Walking Tours” και κάπως έτσι θα ανακαλύψουμε ολόκληρο το Καπάνι σε μία μόνο ώρα διασχίζοντας την αγορά από την μια άκρη έως την άλλη, ανασύροντας τη μνήμη της παραδοσιακής αγοράς, συνδέοντας το χθες με το σήμερα, μιλώντας με τους ανθρώπους της και συστήνοντας εξαρετικά προιόντα. Όλοι μαζί θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή που μοιάζει με την αγορά καθώς είναι γεμάτη γεμάτη με ιστορίες, γεύσεις και αρώματα.

Line Up:

Διαφορετικοί ρυθμοί για όλα τα γούστα, σε τρία διαφορετικά stage!

Στο Main Stage θα εμφανιστούν Live οι Tuflon σε experimental groovy noizy ρυθμούς, οι BrightSide με post punk/indie rock ήχους, οι Polkar με folk, rock, indie, country, pop και gospel στοιχεία, η Katerine Duska ακολουθώντας Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια και οι Batala Salonica με γεύση από αφρικάνικα κρουστά και βραζιλιάνικη σάμπα. Επιπλέον, το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στο Main Stage με δύο ξεχωριστές μπάντες, για να δώσει το δικό του παλμό στην διοργάνωση, ως αναπόσπαστο μουσικό κομμάτι της πόλης.

Στο Freestyle Stage θα απολαύσουμε dj sets από τους Tsaros, Costas Argiriou, Sk Disco, C Senior & Chris X, Basement Freaks και Mix Dojo, ενώ στο Alternative Stage θα δούμε στα decks τους Walter, Mackenzie, Elias Tzikas, Tesla Noise aka 9West σε ένα Live set και για πρώτη φορά τον Βερολινέζο Emmanuel, ιδιοκτήτη της Arts Records. Εδώ, θα απολαύσουμε και την νικήτρια του “Kapani MixTape Contest”, την Iffie.

Μια σειρά από project... ζωντανεύουν μέσα στην αγορά

και κάνουν τη διαφορά!

1.       ΚΙΝΟΥΜΕ DANCE PROJECT

Κωνσταντίνος Κατσαμάκης - Στέλλα Μαστοροστέριου

Τίτλος performance: “Ουν Καπάν” – Μια performance δρόμου

Ένα παιχνίδι με το χώρο και το χρόνο. Μια κινητική μελέτη του αστικού χώρου ως τόπου συνύπαρξης και διατήρησης της μνήμης και των εμπειριών. Τι υπάρχει τώρα; Τι υπήρχε πριν; Τι θυμάται ο χώρος; Τι θυμάται το σώμα; Πώς ο αστικός χώρος καθορίζει τις κινήσεις και τις σχέσεις μεταξύ των σωμάτων; Πώς επηρεάζει αυτό που κάνουμε και αυτό που είμαστε; Πώς διαμορφώνεται η ανθρώπινη επαφή και η συλλογική εμπειρία μέσα από τη ρευστή διάδραση του σώματος με το χώρο;

2.       Ευπραξία Γεώργαρου – Γιώργος Καραμανίδης

Τίτλος performance: “x,y – cement & food”

Μια δράση που θίγει την σωματική και συναισθηματική απόσταση, που έχει πάρει ο ίδιος ο άνθρωπος από τα πάντα μέσα στην ίδια του την καθημερινότητα, επιδιώκοντας να κατέχει πράγματα και χώρους και απαιτώντας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο... φεύγοντας όμως από την ουσία και την εγγύτητα των πραγμάτων γύρω του και φτάνοντας σε σημείο να καταστρέφει ό,τι ο ίδιος νόμιζε πως επιθυμούσε από πάντα να έχει. Είναι σαν να βλέπουμε μια μάζα ανθρώπων με όλα τα σημάδια του σύγχρονου εγωισμού και της απομόνωσης μέσα σε έναν απίστευτα συνωστισμένο χώρο, υλικό και νοητικό. Ένα τεράστιο κενό υποβόσκει στην πλήρη πυκνότητα.

3.       SVORADOV THEATRE

Τίτλος performance: “Silencio”

Πρόκειται για μια απόπειρα σωματικής έκφρασης και παραστασιακής επιτέλεσης α) των φιλοσοφικών απόψεων του Γερμανού διανοούμενου Th.Adorno, όπως αυτές εκφράζονται στο έργο του Αρνητική Διαλεκτική, ότι δηλαδή “το Άουσβιτς μπορούσε να υπάρξει μέσα σε όλη την παράδοση της φιλοσοφίας, της τέχνης και των επιστημών, εκφράζει την ιδέα ότι ο πολιτισμός και το πνεύμα δεν κατάφεραν να συγκινήσουν τους ανθρώπους”, β) των αισθητικών απόψεων του D.Lynch, όπως διατυπώνονται στην ταινία του Mullholand Drive, ότι δηλαδή “it's all an illusion, just a tape” και γ) των (αντι)θεατρικών οδηγιών του S.Beckett από το μίνιμαλ έργο του Ανάσα, ότι “η ζωή είναι μια ανάσα ανάμεσα σε δύο κλάματα... το κλάμα της γέννησης και το κλάμα του θανάτου.”

4.  Φαίδρα Χαραλαμπίδου

Τίτλος performance: “Το Μικρό Διάλειμμα”

Μια site specific performance που αντιμετωπίζει το Καπάνι σαν χώρο παιχνιδιού, βασισμένη σε πρωτότυπη μουσική του Moody Alien.

5.  Αριάδνη Πεδιωτάκη – Αδροδίτη Δάφνου

Τίτλος performance: “Μασάτε γιατί χανόμαστε”

Η δράση θα έχει ως βασικό υλικό την «τσίχλα». Σε μια προσπάθεια ανοικοδόμησης κάποιας λακκούβας του πλακόστρωτου, η λακκούβα θα περιφραχθεί και θα ξεκινήσει το γέμισμά της με τσίχλες προσεκτικά μασημένες, οι οποίες στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στην τρύπα μέχρι εκείνη να καλυφθεί εντελώς. Η εγκατάσταση θα γίνει σχεδόν ευλαβικά, με σεβασμό στο χώρο και στο υλικό. Απ' την άλλη μεριά, λόγω του υλικού της τσίχλας, η δράση παίρνει ταυτόχρονα μια παιχνιδιάρικη τροπή. Ενδεχομένως να χρειαστεί και η βοήθεια των περαστικών για την ολοκλήρωση των εργασιών. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα χρωματιστό κομμάτι τεχνητού εδάφους - αποτελούμενο από υλικά που χάνοντας την αρχική τους πρακτική ιδιότητα, αποκτούν μια καινούρια χρηστική αξία- κατασκευασμένο από πολλά διαφορετικά χέρια και γνάθους.

6.  Κατερίνα Δρακοπούλου

Τίτλος performance: “22 stops”

Το project “22 stops” είναι μια solo Butoh, site-specific, interdisciplinary performance που αποπειράται να διερευνήσει την αλληλεπίδραση του σώματος με το αστικό τοπίο αλλά και τη ρευστότητα των ορίων μεταξύ του μέσα και του έξω, του δημόσιου και του ιδιωτικού, του Εαυτού και του Άλλου, του παρελθόντος και του παρόντος, του διαμεσολαβημένου και του «ζωντανού», του εφήμερου και του αιώνιου.   Έναυσμα του project ήταν το ταξίδι μιας site-specific, Butoh performance μακράς διάρκειας, με τίτλο “22 stops”, που δημιουργήθηκε κοντά σε 22 σταθμούς του μετρό και αποτυπώθηκε σε μια σειρά φωτογραφιών την άνοιξη του 2016. Το “22 stops” παρουσιάστηκε αρχικά τον Απρίλιο του 2016 στο In Progress Feedback Festival. Σε 12 ώρες δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν 22 αυτοσχεδιαστικές συνθέσεις χορού Butoh σε 22 σημεία κοντά σε σταθμούς του Μετρό.

7.  Χριστίνα Γεωργίου

Τίτλος performance: “Προς-ευχή”

Τοποθετώντας τον “Εαυτό” σε ένα σταυροδρόμι από επιλογές, ευθύνες, αντιδράσεις και αλληλεπιδράσεις προκύπτει η δημιουργία ενός παιχνιδιού αέναων συνειρμών, οι οποίοι τρέχουν να γεμίσουν την απουσία στο ερώτημα "Ποιος Είμαι;"

8. Σχολή Καλών Τεχνών ΑΠΘ – Τμήμα Γιώργου Τσακίρη

Μια Performance “ΔΡΟΜΟΣ” από την Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

9. Δραματική Σχολή ΚΘΒΕ – Θεατρική Παράσταση / Οπερέτα

“Ο Βαφτιστικός” του Θεόφραστου Σακελλαρίδη

Ο Ζαχαρούλης και η Βιβίκα, γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο των γάμων τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα γνωρίσουμε την Κική και την Ξανθίππη, παλιές συμμαθήτριες της Βιβίκας, μια θεούσα, και τον συνταγματάρχη, θείο της Βιβίκας. Οι παρεξηγήσεις αρχίζουν όταν ένας στρατιώτης παρουσιάζεται ως ο αγαπημένος βαφτιστικός της Βιβίκας, Μάρκος Κορτάσης. Στην πραγματικότητα είναι ο συμπολεμιστής του Πέτρος Χαρμίδης, σύζυγος της Κικής, που του μοιάζει πολύ. Ο Χαρμίδης εξομολογείται τον έρωτά του στη Βιβίκα και εκείνη, για να δικαιολογηθεί στο θείο της τον συνταγματάρχη, που τους συλλαμβάνει επ’ αυτοφόρω να ερωτοτροπούν, τον παρουσιάζει ως άντρα της και τον Ζαχαρούλη – τον άντρα της – ως βαφτιστικό της. Στο τέλος εμφανίζεται ο πραγματικός Μάρκος Κορτάσης και η τάξη αποκαθίσταται.

Διδασκαλία/Μουσική επιμέλεια: Gil Gourdier- Leroy

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρήγας

Κοστούμια: Χρήστος Μπρούφας

Μια βόλτα από τον σουρεαλισμό... ως τον ντανταϊσμό παρέα με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Με χαρακτηριστικό του την μεταμεσονύκτια έναρξη και με ροή 24ωρη, το “2o Kapani Project” μας περιμένει με μεταμεσονύκτιες προβολές σε μικρά καταστήματα της αγοράς, που παραμένουν κλειστά, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Είναι η δεύτερη φορά που το ΦΚΘ συναντά το Καπάνι σε συνεργασία με το “Kapani Project”, με στόχο την συνύπαρξη όλων των τεχνών σε ένα τόσο σπουδαίο σημείο της Θεσσαλονίκης, ιστορικά και αρχιτεκτονικά. Εδώ, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα προβάλλει επιλεγμένες avant-garde μικρού μήκους ταινίες, οι οποίες επιχειρούν πρωτοποριακές ζεύξεις των σημαντικότερων κινημάτων του 20ου αιώνα, από τον σουρεαλισμό και τον ντανταϊσμό μέχρι την σύγχρονη πρωτοπορία των video art και τις κινηματογραφικές εγκαταστάσεις.

Info για το “Kapani Project”

Το “Kapani Project” είναι η αρχή ενός πολύ ωραίου ταξιδιού γεύσεων και αρωμάτων σε συνδυασμό με τις τέχνες.  Είναι μια βόλτα στην ιστορική κεντρική αγορά της πόλης, το “Καπάνι”, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016. Εδώ οι άνθρωποι της αγοράς γίνονται ένα με τους ανθρώπους των εικαστικών τεχνών και της μουσικής. Εδώ η εθελοντική ομάδα του “Kapani Project” σας υποδέχεται για μια αξέχαστη εμπειρία με άξονες τον πολιτισμό, την  κοινωνική επαφή, την γνωριμία με τις πιο ξεχωριστές γωνιές και την κουλτούρα της Θεσσαλονίκης. Το “Kapani Project” αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και κάθε Οκτώβριο θα μας θυμίζει... πως το αστικό περιβάλλον περιλαμβάνει αυθεντικές γειτονιές, που αξίζει να ζωντανεύουν!

Δήλωση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τεχνών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλης Χρυσίδου: “Ο πολιτισμός είναι το μέσον για δράση, έκφραση και ανατροπή. Παρεμβαίνει, ανατρέπει και προτείνει. Το "Kapani Project” για 2η χρονιά είναι η 24ωρη παρέμβαση, ανατροπή και πρόταση πολιτισμού και τεχνών σε μία περιοχή αντισυμβατική, με συγκεκριμένο χαρακτήρα και περιεχόμενο στον κεντρικό ιστό της πόλης και προτείνει με ενέργεια και σύγχρονες προτάσεις, με συνέργειες και εμπλοκή φορέων και καλλιτεχνών μια άλλη αφήγηση της περιοχής, μια άλλη ανάγνωση και αίσθηση της πόλης και του πολιτισμού της. Τα “Δημήτρια”, έχοντας μία σύγχρονη αντίληψη για την πόλη και τη δυναμική της, για τους ανθρώπους της και τον πολιτισμό της εντάσσει το “Kapani Project στο πλαίσιο του παράλληλου προγράμματός του, υποστηρίζοντας την δύναμη της ανατροπής που έχει και κρύβει η πόλη και οι άνθρωποι της, δημιουργοί και κοινό, γιατί εν τέλει ο πολιτισμός είναι παντού, αρκεί να βρεις τον τρόπο να τον ανακαλύψεις”

Δήλωση του διοργανωτή του Kapani Project, Κωνσταντίνου Τίκη: «Το Καπάνι ξεκίνησε ως μία εναλλακτική πολιτιστική πρόταση και μετατράπηκε σε μία αυθόρμητη μαζική γιορτή για την αγορά και τους καθημερινούς της επισκέπτες. Η γιορτή φέτος μεγαλώνει! Στην Αγορά θα βρεθούν σημαντικοί πολιτιστικοί φορείς της πόλης, δίπλα στους παλιούς και νέους καλλιτέχνες που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμη. Το Καπάνι όμως δεν είναι απλώς το άρθροισμα των καλλιτεχνικών δράσεων του προγράμματός του. Είναι ένα πολιτιστικό έργο που γράφεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, όχι μόνο απο τους καλλιτέχες, αλλά κυρίως απ' όσους έρχονται να το παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε αυτό. 

Δήλωση του Προέδρου των Επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου, Χρήστου Νικολόπουλου: “Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή, αυτή που το “Kapani Project” επιστρέφει στην Αγορά και φέτος. Είναι η περίοδος που η Αγορά μας φιλοξενείται σε όλα τα μέσα, είναι η ετήσια γιορτή της σε τέτοιο κλίμα και με τον πολιτισμό να μπαίνει στα στενά της δρομάκια, στα μαγαζιά. Ο νέος κόσμος έρχεται για να την γνωρίσει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου από το πρωί ως το βράδυ”

Δήλωση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΦΚΘ, Ορέστη Ανδρεαδάκη: “Από τη γέννησή του ο κινηματογράφος ήταν συνυφασμένος με την έννοια του πειράματος. Πείραμα ήταν αυτό που έκαναν οι αδερφοί Λυμιέρ εκείνο το βράδυ του Δεκεμβρίου του 1895, πειράματα ήταν και όλες σχεδόν οι ταινίες του Ζορζ Μελιές. Πειράματα όμως ήταν και τα μικρά αριστουργήματα που γύρισαν τα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα ο φωτογράφος Μαν Ρέι και οι ζωγράφοι Μαρσέλ Ντυσάν και Φερνάν Λεζέ. Οι ταινίες αυτές και πολλές άλλες, συμπορεύτηκαν με τα κινήματα του ντανταϊσμού και του σουρεαλισμού, συνέδεσαν τις κινούμενες με τις ακίνητες εικόνες, αναζήτησαν εντελώς καινούργιους εκφραστικούς δρόμους και ανακάλυψαν εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα, ακόμη και από τις mainstream χολιγουντιανές υπερπαραγωγές. Αυτή την συναρπαστική διαδρομή των κινηματογραφικών πειραμάτων ακολουθούμε φέτος στο Kapani Project, ξεκινώντας από τους πιονέρους του κινηματογράφου και καταλήγοντας σε σύγχρονους δημιουργούς όπως είναι οι Αμερικανοί αδερφοί Στίβεν και Τίμοθι Κουέι. Μην αναζητήσετε χρονολογική σειρά και μην πέσετε στην παγίδα μιας αφήγησης με αρχή, μέση και τέλος. Άλλωστε τα αυθεντικά πειράματα γίνονται in vivo, διεκδικούν τη συμμετοχή σας, ενώ το τέλος τους μπορεί να συντελεστεί και μετά την προβολή, όταν θα το έχετε πάρει μαζί σας”

Το Kapani Project πραγματοποιείται με την υποστήριξη  του Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ αποτελεί μέρος των παράλληλων δράσεων στα φετινά “Δημήτρια”, του Δήμου Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδατης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

"2o Kapani Project”

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

στην Κεντρική Αγορά “Καπάνι”

Από τις 00.01 έως τις 23.59

Είσοδος ελεύθερη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “KAPANI PROJECT”

PERFORMANCES AND STAGES

PERFORMANCE ΔΡΟΜΟΥ

00.01 - 00.30 > Βλάλη με Κυδωνιάτου

KΙΝΟΥΜΕ DANCE PROJECT

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ - ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΣΤΟΡΟΣΤΕΡΙΟΥ

"ΟΥΝ ΚΑΠΑΝ"

PERFORMANCE

11.30 - 12.30 > Βλάλη με Μενεξέ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ

PERFORMANCE

12.30 - 13.30 > Χαλκέων με Βλάλη

ΕΥΠΡΑΞΙΑ ΓΕΩΡΓΑΡΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ

"X,Y – CEMENT & FOOD"

PERFORMANCE - ΟΠΕΡΕΤΑ

13.00 - 14.00 > Βλάλη με Κυδωνιάτου

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του ΚΘΒΕ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ,

"Ο ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΣ"

PERFORMANCE

15.00 - 20.00 > Χαλκέων με Σολωμού

ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΕΔΙΩΤΑΚΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΑΦΝΟΥ

"ΜΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ"

PERFORMANCE ΔΡΟΜΟΥ

16.30 - 18.00 > Σολωμού

ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΘ – ΤΜΗΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ

"ΜΙΑ PERFORMANCE ΔΡΟΜΟΣ"

SITE SPECIFIC PERFORMANCE

17.30 - 18.30 > Μενεξέ (ψαραγορά)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

"22 STOPS"

SITE SPECIFIC PERFORMANCE

19.00 - 19.15 > Σολωμού με Σπανδώνη

ΦΑΙΔΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

"ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ"

PERFORMANCE

20.45 - 20.55 > Ασκητού με Κυδωνιάτου

SVORADOV THEATRE

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

(στη διάρκεια όλης της εκδήλωσης)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΑΒΕΡΑΣ

Walking tour

12:00-13:00

Έναρξη περιπάτου από το Συντριβάνι στην Πλατεία Άθωνος

MAIN STAGE - ΣΠΑΝΔΩΝΗ

13.00 - 15.00 > ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

17.30 - 19.00 > MAIN STAGE TUFLON

19.15 - 20.45 > BRIGHTSIDE.

21.00 - 22.30 > MAIN STAGE KATERINE DUSKA

22.45 - end  > POLKAR

FREESTYLE STAGE - ΚΥΔΩΝΙΑΤΟΥ

17.30 - 19.00 > C SENIOR & CHRIS EX

19.00 - 20.15 > COSTAS ARGIRIOU

20.15 - 21.30 > BASEMENT FREAKS

21.30 - 22.45 > MIX DOJO & TSAROS

22.45 – end  > SK DISCO

ALTERNATIVE - AΣKHTOY

17.30 - 18.30 > IFFIE ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ MIXTAPE

18.30 - 19.45 > WALTER

19.45 - 21.00  > ELIAS TZIKAS

21.00 - 22.15  > MACKENZIE

22.15 - 23.15 > TESLA NOISE AKA 9WEST

23.15 - end > EMMANUEL

ΠΛ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ