Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η γιορτή σινεμά με εισιτήρια 2 ευρώ – Άρχισαν προαγορές!

Έρχεται η Cineplexx Day την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Η ερχόμενη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου θα είναι… κινηματογραφική στη Θεσσαλονίκη! Οι κινηματογράφοι Cineplexx (εντός του εμπορικού κέντρου One Salonica) ετοιμάζουν το δεύτερο Cineplexx Day με εισιτήρια στα… 2 ευρώ για όλους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των κινηματογράφων, μπορείς από σήμερα κιόλας να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο Cineplexx Day 2017, αγοράζοντας το εισιτήριό σου. Όπως αναφέρει το Cineplexx «Θέλεις να εξασφαλίσεις από τώρα τη θέση σου στο CINEPLEXX DAY 2017; Θέλεις να φτάσεις στο Μεγαλύτερο Κινηματογραφικό Event της Χρονιάς ως πραγματικός VIP, πηγαίνοντας απευθείας στην αίθουσα προβολής;

ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ!

Το πρόγραμμα προβολών του CINEPLEXX DAY 2017 έχει αναρτηθεί αναλυτικά στο site μας (www.cineplexx.gr), και η δυνατότητα ν' αγοράσεις τo/α εισιτήριο/α σου για τις 18 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ CINEPLEXX DAY 2017:

1) Μπαίνεις στο: http://www.cineplexx.gr/tainies/

2) Στο πάνω μέρος της σελίδας, επιλέγεις την ημερομηνία που σε αφορά (στην περίπτωση του CINEPLEXX DAY 2017, η ημερομηνία είναι: Τετάρτη 18.10.2017).

3) Σε αυτό το σημείο, βλέπεις αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα: Και τις ταινίες, αλλά και τις αντίστοιχες ώρες έναρξης τους. Κλικάροντας σε μια συγκεκριμένη ώρα έναρξης για κάποια ταινία, μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα των θέσεων για τη συγκεκριμένη προβολή.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ/Α ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ/ΕΣ CINEPLEXX DAY 2017:

Μπορείς ν' αγοράσεις το/α εισιτήριο/α σου είτε μέσω προσέλευσης στα ταμεία του κινηματογράφου (εντός των ωραρίων λειτουργίας μας), είτε online στον ιστότοπο μας (επιλέγεις την/τις προβολή/ές που σ' ενδιαφέρει/ουν μέσω των βημάτων που αναφέρουμε παραπάνω).

Η online αγορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε πελάτες με φορτισμένη Cineplexx Bonus Card. Η αγορά μέσω προσέλευσης στα ταμεία του κινηματογράφου είναι διαθέσιμη σε όλους ανεξαιρέτως.

Μέσω φορτισμένης Cineplexx Bonus Card, μπορείς να προμηθευτείς μέχρι και δύο εισιτήρια για το CINEPLEXX DAY 2017 (για οποιαδήποτε/οποιεσδήποτε προβολή/ές). Μέσω κανονικού τρόπου πληρωμής (μετρητά ή τραπεζική κάρτα) απευθείας στα ταμεία μας, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό εισιτηρίων που μπορείς να προμηθευτείς, ούτε στον αριθμό προβολών/ταινιών που μπορείς να επιλέξεις.

Δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης για τη συγκεκριμένη μέρα. Ο μόνος τρόπος για εξασφάλιση εισιτηρίου/ων για οποιαδήποτε προβολή CINEPLEXX DAY 2017 είναι είτε μέσω αγοράς πριν την ημέρα του event, είτε μέσω αγοράς την ημέρα του event. Την ημέρα του event τα ταμεία θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ