Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σινεμά για όλους με 2€ και εκπλήξεις για μία μέρα!

Γιορτή της 7ης τέχνης με προβολές, πολλές εκπλήξεις και δώρα, και με είσοδο 2 ευρώ ανά ταινία

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ

Μια μέρα γεμάτη σινεμά έχει ετοιμάσει το Cineplexx (εντός εμπορικού κέντρου One Salonica, Γιαννιτσών 61 με Κωλέττη 34), με ταινίες πρώτης προβολής για μικρούς και μεγάλους, από το "Blade Runner" μέχρι τον "Χιονάνθρωπο" και από το "Αυτό" μέχρι το "Εγώ ο απαισιότατος", και με τιμή εισιτηρίου που θα σας κάνει να θέλετε να μπείτε από νωρίς στις αίθουσες και να μην βγείτε παρά αργά το βράδυ.

Ο λόγος για το Cineplexx Day που μετά την περσινή επιτυχία που σημείωσε προσελκύοντας περισσότερους από 6500 θεατές, επιστρέφει και φέτος την Τετάρτη 18 Οκτώβρη 2017 με προβολές από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 00.40 τα μεσάνυχτα βάζοντας στόχο για ακόμη περισσότερους θεατές. Και η τιμή των 2 ευρώ ανά ταινία κάνει την ημέρα αυτή μια μέρα γιορτής για τους λάτρεις του σινεμά.

Ποιος είναι ο στόχος πίσω από αυτή την πρωτοβουλία; Ο Αλέξιος Αντωνόπουλος από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Marketing των Cineplexx στην Ελλάδα δήλωσε στο «typosthes.gr »: «Τόσο πέρυσι με το πρώτο μας Cineplexx Day, όσο και φέτος, ο βασικός στόχος είναι να σου θυμίσουμε την αναντικατάστατη μαγεία του σινεμά. Σε μια εποχή που το να δεις ταινία στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή φαίνεται πιο δελεαστικό από ποτέ, θαρρώ ότι το event μας έχει αποδειχτεί ένα εξαιρετικά καλό επιχείρημα υπέρ του Κινηματογράφου. Μια ταινία δεν θα είναι ποτέ τόσο δραματική όσο όταν ακούς έναν άγνωστο θεατή δίπλα σου να κλαίει μαζί σου, μια κωμωδία δεν θα είναι ποτέ τόσο ξεκαρδιστική όσο όταν ολόκληρο το κοινό μιας αίθουσας μοιράζεται το ίδιο γέλιο. Αυτή η εμπειρία είναι που κάνει το έργο αληθινό, αυτή η εμπειρία είναι που μας βοηθάει να καταλάβουμε μια αλήθεια που ποτέ δεν θα πάψει να είναι αναγκαία: Ότι τα ίδια πράγματα που σε κάνουν να δακρίζεις, φέρνουν τα δάκρυα και στα μάτια ενός ξένου. Στο σινεμά, το ζεις αυτό. Και καταλαβαίνεις πόσο υπέροχα ίδιοι είμαστε όλοι».

Μια πρωτόγνωρη γιορτή του σινεμά

Μιλώντας για το περσινό Cineplexx Day ο κ. Αντωνόπουλος εξήγησε: «Το να πούμε ότι το περσινό Cineplexx Day ξεπέρασε τις προσδοκίες μας... είναι σωστό, αλλά δεν αρκεί για να εξηγήσω το μέγεθος της έκπληξης. Πιστέψαμε εξαρχής στην ιδέα του event, εξού και το στηρίξαμε τόσο πολύ επικοινωνιακά. Αλλά το αποτέλεσμα απλά ξεπέρασε και τα πιο ξέφρενα όνειρα μας: Σχεδόν 6.500 θεατές ήρθαν μέσα σε μια μέρα στο σινεμά, και απέδειξαν πως όταν το Σινεμά παίρνει πρωτοβουλίες για να προσκαλέσει τον θεατή, ο θεατής θα ανταμείψει το σινεμά με την παρουσία του.

Ο κ. Αλέξιος Αντωνόπουλος. Φωτογραφία από τον Χρήστο Λώλο.

Φέτος πιστεύουμε ότι το Cineplexx Day, ή CINEPLEXX DAY 2017 όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, θα είναι κάτι που η χώρα δεν έχει ξαναδεί  – μια αληθινή, πρωτόγνωρη γιορτή του σινεμά. Η πολυδιάστατη προσέγγιση μας στον σχεδιασμό του προγράμματος ήδη δείχνει ότι ακόμα περισσότεροι θεατές θα βρουν την προβολή που θέλουν για την ταινία που θέλουν, και το μοίρασμα των προβολών ανά την ημέρα εγγυάται την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τον κόσμο που θα έρθει. Παράλληλα, η ασταμάτητη ενημέρωση μέσα από κάθε μας πλατφόρμα σχετικά με τις επιλογές στις προαγορές σημαίνει ότι ένα τεράστιο μερίδιο επισκεπτών θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο event με το εισιτήριο του ήδη έτοιμο και να μπει απευθείας στην αίθουσα ως πραγματικός VIP. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες για να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα, καθώς και να φωτογραφηθούν με πασίγνωστους χαρακτήρες ταινιών. Μια αληθινή, πρωτόγνωρη γιορτή του σινεμά!».

Ήδη οι πρώτες κρατήσεις και προαγορές εισιτηρίων έχουν γίνει. Μάλιστα όπως μας ανέφερε ο κ. Αντωνόπουλος υπάρχουν και θεατές που έχουν πάρει άδεια από την εργασία τους γιατί θέλουν να μπορέσουν να παρακολουθήσουν πολλές ταινίες στο Cineplexx Day.

Χρήσιμες πληροφορίες

 

Μπαίνοντας στο http://www.cineplexx.gr/tainies/, επιλέξτε την ημερομηνία Τετάρτη 18.10.2017. Εκεί θα δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα προβολών του CINEPLEXX DAY 2017: Και τις ταινίες, αλλά και τις αντίστοιχες ώρες έναρξης τους. Κάνοντας κλικ σε μια συγκεκριμένη ώρα έναρξης για κάποια ταινία, μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα των θέσεων για τη συγκεκριμένη προβολή. Η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ