Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για τις “Χελώνες”

Στο Vis Motrix Performance Studio -Διαγωνισμός για τους αναγνώστες του typosthes.gr

«Χελώνες» ο τίτλος της παράστασης που ανοίγει από τις 20 Οκτώβρη τη σεζόν 2017-2018 στο Vis Motrix Performance Studio(Έδισσον 4 απέναντι από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης)), σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Παυλίδη. Πρόκειται για το νέο έργο της Σάσας Νάτση («Φλύαρα Γόνατα», «Νους Εν Σώματι»), ένα έργο αλληγορικό που προτείνει ότι η αποδοχή της πραγματικότητας, όσο άσχημη κι αν είναι αυτή, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή στη ζωή μας. 

Το typosthes.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 22/10/2017. Πώς θα τις διεκδικήσετε; Στείλτε μας email στο [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΕΑΤΡΟ γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέχρι και την Παρασκευή 20/10/2017 ώρα 17.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν.

 

Η υπόθεση; Ένα ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έρχονται αντιμέτωποι με ένα συγκλονιστικό γεγονός: Την υποδοχή του παιδιού τους από ένα ξέφρενο πλήθος που ζητωκραυγάζει για το κατόρθωμά του, τη μεγάλη εφεύρεσή του. Κατόρθωμα για τον άνδρα. Εγκληματική πράξη για τη γυναίκα. Ο άνδρας οδηγείται στην τρέλα. Η γυναίκα στην ολοκληρωτική συντριβή. Τη δραματική εξέλιξη στη σχέση του ζευγαριού απαλύνουν με την εμφάνισή τους δύο όμορφες ερωτευμένες χελώνες.

Κείμενο: Σάσα Νάτση, Σκηνοθεσία - Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Κωνσταντίνος Παυλίδης, Σύνθεση & εκτέλεση μουσικής: Δήμητρα Κουγιουμτζίδου, Σχεδιασμός φωτισμού: Δημήτρης Κοκολινάκης, Επιμέλεια παραγωγής: Σάσα Νάτση, Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Αρβανίτη, Σκηνογραφικά σκίτσα: Σία Κουτλή, Σύμβουλος κίνησης: Κωνσταντίνος Γεράρδος, Μακιγιάζ: London Make Up Insitute, Φωτογραφίες – Βίντεο: Karen Gkiounasian.

Παίζουν: Δημήτρης Ήλκος, Ελένη Καναβού, Αναστασία Κωστοπούλου, Δημήτρης Φεσσάς.

Παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21:30

Είσοδος: 10€, 5€ κάθε Τρίτη. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979 323 061.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ