Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως γιατί να μείνουμε σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  διοργανώνει  την θεατρική παράσταση με τίτλο: «Όλα του γάμου δύσκολα!» σε σκηνοθεσία Αγγελικής Φουντούκη, από την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου «Θεατροκίνηση», την Κυριακή  19 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 21:00,  στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Γενικό Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη μας προσκαλεί στο Μιούζικαλ «Zümrüd-ü Anka»  που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο The Met (26ης Οκτωβρίου 48)στις 20:00.Η  είσοδος είναι δωρεάν.

Δράση

Τo 7o ''Στηρίζουμε...Παίζοντας'' θα γίνει σήμερα από τις 11.00 έως τις 20.00 στον πολυχώρο WE (26ης Οκτωβρίου) πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ με σεμινάρια, μουσική, ξυλοπόδαρους, παραμύθια και ρομποτιική! Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας, με στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και την έμπρακτη συμμετοχή του σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Είσοδος Ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Το Pinewood American International Schools of Thessaloniki φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τη μεγάλη γιορτή Playmobil. Ετοιμαστείτε για πολλά happenings, παιχνίδια με έπαθλα, διαγωνισμούς Play-Mobil & Win, προβολές ταινιών Playmobil, Fun Games και κληρώσεις πλούσιων δώρων. Σήμερα 10.00-21.00, αύριο 10.00-20.00. Πληροφορίες στο 2310-301221.

-Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει την έκθεση "Το τέλος της παλιάς μας πόλης. Θεσσαλονίκη 1870-1917" στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ, Βίλα Καπαντζή – Βασιλίσσης Όλγας 108. Σήμερα 10.00-18/00.

-Η Govedarou Art Gallery σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδος (Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε) διοργανώνει έκθεση στο χώρο της γκαλερί (Γ.Παπανδρέου 5 πρώην Ανθέων, στάση Γεωργίου) με έργα τέχνης μικρών διαστάσεων και σε χαμηλές τιμές. Συμμετέχουν 28 μέλη του συλλόγου με έργα τους.

-Ένα ταξίδι στον χρόνο, στη μνήμη, στο σινεμά, αλλά και μια υπόσχεση για το μέλλον. Όλα όσα μας έχουν αφηγηθεί, ό,τι ζήσαμε και θυμόμαστε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ξετυλίγονται μέσα από τις αφίσες του, που παρουσιάζονται στο TOMS Flagship Store & Cafe (Τσιμισκή 22, στοά Πελοσώφ). Ανοιχτά καθημερινά 10:00-01:00 Έως 30/11/2017. Τις βλέπετε δωρεάν, αλλά αν θέλετε να πάρετε ένα ρόφημα από το κατάστημα θα πρέπει να το πληρώσετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» Ψηφιακής Οικονομίας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - 40 επιχειρήσεις με 500 θέσεις εργασίας
Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη