Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως γιατί να μείνουμε σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του  L.v.Beethoven η «Φαντασία»  για πιάνο, χορωδία και ορχήστρα – η οποία αποκαλείται και «μικρή Ενάτη» -περιλαμβάνεται στη λαμπερή βραδιά κλασσικής μουσικής που διοργανώνει η Δ/νση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης,  τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, με ελεύθερη είσοδο.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει την έκθεση "Το τέλος της παλιάς μας πόλης. Θεσσαλονίκη 1870-1917" στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ, Βίλα Καπαντζή – Βασιλίσσης Όλγας 108. Σήμερα 10.00-18.00.

-Η Govedarou Art Gallery σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδος (Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε) διοργανώνει έκθεση στο χώρο της γκαλερί (Γ.Παπανδρέου 5 πρώην Ανθέων, στάση Γεωργίου) με έργα τέχνης μικρών διαστάσεων και σε χαμηλές τιμές. Συμμετέχουν 28 μέλη του συλλόγου με έργα τους.

-Ένα ταξίδι στον χρόνο, στη μνήμη, στο σινεμά, αλλά και μια υπόσχεση για το μέλλον. Όλα όσα μας έχουν αφηγηθεί, ό,τι ζήσαμε και θυμόμαστε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ξετυλίγονται μέσα από τις αφίσες του, που παρουσιάζονται στο TOMS Flagship Store & Cafe (Τσιμισκή 22, στοά Πελοσώφ). Ανοιχτά καθημερινά 10:00-01:00 Έως 30/11/2017. Τις βλέπετε δωρεάν, αλλά αν θέλετε να πάρετε ένα ρόφημα από το κατάστημα θα πρέπει να το πληρώσετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ