Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη προβολή KinderDocs

Πότε θα γίνει και πού

Χριστουγεννιάτικη προβολή KinderDocs! Μία διπλή προβολή για δύο ταλαντούχα παιδιά θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Τον Μο που στα 11 του γίνεται δημιουργός, κατασκευαστής και επιχειρηματίας χειροποίητων παπιγιόν στο Τενεσί. Σήμερα η εταιρεία του Μο’s Bows αξίζει 1,5 εκατ. δολάρια και ο ίδιος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 30 νέους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2017 σύμφωνα με το περιοδικό Time. Μαζί με τον Μο και η ιστορία του 13χρονου Geert από την Ολλανδία ενός ταλαντούχου εικαστικού καλλιτέχνη, ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη του έκθεση στο Stedelijk Μουσείο στο Άμστερνταμ ένα διεθνές μουσείο αφιερωμένο στη μοντέρνα, σύγχρονη τέχνη και το design.

Δύο ιστορίες παιδιών που μας εμπνέουν για το πώς μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί και να κυνηγάμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την ομάδα του KinderDocs και την Νατάσσα Ντόρτογλου, Υπεύθυνη του εργαστηρίου μόδας Catwalk project.

Επίσης, μετά την προβολή θα πραγματοποιηθεί το KinderDocs Art Lab ένα βιωματικό καλλιτεχνικό εργαστήριο σχεδιασμένο από τα εκπαιδευτικά τμήματα του Μουσείου για παιδιά ηλικίας από 8 ετών, με αφορμή τις 2 ταινίες. Σχεδιασμός, υλοποίηση: Βίλλυ Πολυζούλη, παιδαγωγός, μουσειολόγος ΜΜΣΤ & Αίθρα Γραμματικού: μουσειοπαιδαγωγός  (Συμμετοχή με κράτηση στο τηλ. 2310-240002, Πέμπτη-Σάββατο 9.00-17.00 Κυριακή 11.00-15.00. Κόστος 2 ευρώ επιπλέον του εισιτηρίου KinderDocs).

Δείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα της χρονιάς όλες τις προβολές για σχολεία και το ευρύ κοινό στοwww.kinderdocs.com και στο facebook KinderDocs.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ