Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πώς θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα το Τελλόγλειο

Στην εκδήλωση με τίτλο «Ακολούθησε τα αστέρια».

 Με εορταστική ατμόσφαιρα, μουσική, χορό, προτάσεις για δώρα και πολλές  δράσεις κι εκπλήξεις το Τελλόγλειο Ίδρυμα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.30 το πρωί,  στην εκδήλωση με τίτλο «Ακολούθησε τα αστέρια».

Στον χώρο, που θα  είναι διακοσμημένος με χριστουγεννιάτικη εγκατάσταση με ανακυκλώσιμα υλικά και διάφορα στολίδια, θα γίνουν εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης: Τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα καπέλα και χιονονιφάδες και θα πάρουν μέρος στο πρωτότυπο παιχνίδι  «Ακολούθησε τα αστέρια», ενώ τα πιο μικρά παιδιά θα ακούσουν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών στον παιδότοπο του καφέ –εστιατορίου του Τελλογλείου, Ανφάν Γκατέ.

Η μπάντα του Παπαφείου θα πει τα κάλαντα και θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μέλη της ομάδας Jitterbugs skg θα  χορέψουν στους ρυθμούς του swing και θα παρασύρουν τους συμμετέχοντες στη διασκέδαση.

Τη γιορτή θα πλαισιώσει χριστουγεννιάτικο bazaar με πολλές ιδέες για δώρα που θα δώσουν χαρά στους παραλήπτες τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πακέτα με εκδόσεις του Τελλογλείου σε πολύ χαμηλές τιμές καθώς και όμορφες παιδικές ζωγραφιές.  Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τα κεράσματα που θα προσφέρει το Ανφάν Γκατέ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
Φέτος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 300 προβολές σε φυσικούς χώρους και προβλήθηκαν 250 ντοκιμαντέρ μεγάλου και μικρού μήκους
Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα