Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι KALEO τραγουδούν στη Θεσσαλονίκη

Αύριο η συναυλία τους που είχε αναβληθεί το καλοκαίρι

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Kaleo θα γίνει αύριο στο Principal Club Theater (26ης Οκτωβρίου 15). Ήταν ένα από τα live που περιμέναμε το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, όμως λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή του συγκροτήματος μετατέθηκε για τον χειμώνα.

Αύριο βράδυ  λοιπόν θα ακούσουμε ζωντανά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πλέον δημοφιλή ροκ συγκροτήματα που ξεπήδησε τα τελευταία χρόνια στην μουσική βιομηχανία.

Ήταν το 2012 όταν συναντήθηκε μια παρέα φίλων λίγο έξω από το Ρέυκιαβικ και με προεξάρχοντα τον JJ Julius Son ιδρύθηκαν οι Kaleo (σημαίνει ο ήχος στα χαβανέζικα).

Μετά από μια σειρά πολύ-συζητημένων εμφανίσεων στην πατρίδα τους το 2015 μετακόμισαν στο Austin του Texas βάζοντας πλώρη για την κυκλοφορία του 1ου τους δίσκου με τίτλο Α/Β.

Η συμμετοχή στα official soundtracks των σειρών Suits και Vinyl εκτόξευσε την φήμη τους, ενώ ραδιοφωνική υστερία ακολούθησε τις ακροάσεις των “Way Down we Go” και “All the Pretty Girls” μεγαλώνοντας περισσότερο την δημοτικότητα τους σε κάθε ραδιόφωνο της χώρας μας, όντας αναπόσπαστο μέρος πια της playlist κάθε ενημερωμένου σταθμού.

Τώρα είναι η σειρά της πόλης μας να τους απολαύσει!

Οι πόρτες ανοίγουν: 19. 30. Τ Opening act: Angelika Dusk.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Οι Kaleo θα βγουν στη σκηνή στις 21.30.

Είσοδος:  (1η Φάση προπώλησης) 26€, (2η Φάση) 28€, (3η Φάση) 30€, Γενική είσοδος (Τιμή ταμείου): 32€.Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από: Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880 και σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ COSMOTE. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία
Τι είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο 3ο Συνέδριο Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία