Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βραδιές από… Broadway έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής!

167 καλλιτέχνες...μία μόνο παράσταση!

Το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα Broadway Nights σε σκηνοθεσία, χορογραφία και παραγωγή της Δήμητρας Καστέλλου, παρουσιάζεται και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical Κ’s Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.

Την παράσταση πλαισιώνουν το μουσικό συγκρότημα The Gang, η ηθοποιός - τραγουδίστρια Δήμητρα Αντωνακούδη και η ηθοποιός - χορογράφος Κωνσταντίνα Καστέλλου.

Φέτος, η έναρξη της επικείμενης παράστασης θα κηρυχθεί με την 1η πανελλήνια παρουσίαση του τραγουδιού “I Got to Dance”, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ομάδα Musical Κ’s Blink, από τον μουσικοσυνθέτη Στάμο Σέμση και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επικείμενης πρεμιέρας είναι ότι φέτος θα εμφανιστούν και θα συμπρωταγωνιστήσουν πάνω στη σκηνή 167 καλλιτέχνες!

Επίσης θα συμπράξουν ως guest εμφανίσεις η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης - Μαίρη Κωνσταντινίδου, η τραγουδίστρια Ναταλία Λαμπαδάκη, η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή και ο musical performer Αδάμ Τσαρούχης. Στα κοστούμια θα ενταχθεί ο Γιάννης Κατρανίτσας, στα σκηνικά ο Παντελής Κάλτσος και στο σχεδιασμό των φωτισμών η Στέλλα Κάλτσου.

Η παράσταση Broadway Nights αποτελεί έναν πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις του musical... για όλους εκείνους που ο θόρυβος και το στρας του Broadway δε θα τους εγκαταλείψει ποτέ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την υποστήριξη του έργου του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Πληροφορίες για εισιτήρια στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (στην έδρα του και στην πλατεία Αριστοτέλους) και στο ticketservices.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ