Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ημέρες «Εκδικητών» στο CINEPLEXX

Τι θα γίνει στο One Salonica

Δείτε τους «Εκδικητές» στο Cineplexx με μια ξεχωριστή ματιά! Από 25 μέχρι και 29 Απριλίου, 18:00 με 22:00 στις αίθουσές του, στο One Salonica, πέρα από την ταινία θα δείτε Cosplayers, θα βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες, θα διεκδικήσετε δώρα και θα πάρετε μέρος σε infinity Stones Hunt.

«Δεν είναι απλώς μία superhero ταινία. Είναι το έργο που χτιζόταν εδώ και μια δεκαετία, είναι ο επικός πόλεμος που θα ενώσει κάθε κεφάλαιο του Marvel Cinematic Universe. Είναι η ταινία στην οποία όλα θ' αλλάξουν. Για πάντα. Δες το AVENGERS: INFINITY WAR όπως σού αξίζει. Πέντε μέρες αφιερωμένες στον ήρωα που έχεις μέσα σου», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Πολυκινηματογράφος που βρίσκεται στο Onesalonica στην οδό Γιαννιτσών , στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για την υπόθεση;  Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

-Οι προβολές για το AVENGERS: INFINITY WAR έχουν ανέβει! Κλείστε το εισιτήριό σας στο: https://www.cineplexx.gr/movie/avengers-infinity-war/

Θέλετε να μάθετεςπρώτοι για τη μοίρα των ηρώων μας; Δείτετην ταινία στις 25 Απριλίου, την προηγούμενη ημέρα από την επίσημη ημ/νία κυκλοφορίας, στις ειδικές προβολές των 22:00 (2D) και 22:20 (3D)!

22:00 (2D): http://bit.ly/2IxKRSc

22:20 (3D): https://bit.ly/2GCRJzt

Περισσότερες πληροφορίες: www.cineplexx.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί