Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν προσκλήσεις για 2 θέατρα της πόλης!

Στο Θέατρο Άνετον και στο Θέατρο Τ.

Δωρεάν προσκλήσεις σε αναγνώστες του προσφέρει το Typosthes.gr σε συνεργασία με δύο θέατρα της πόλης. Τα δύο θεατρικά που μπορείτε να πάτε δωρεάν αν κερδίσετε τις προσκλήσεις είναι το «Ασθμαίνω.» στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον (Παρασκευοπούλου 42) και το «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» στο Θέατρο Τ. (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16).

Πιο αναλυτικά, η LandArt Theater, τμήμα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Χοροθέατρο Άνιλιν παρουσιάζει την παράσταση «Ασθμαίνω.» στις 21, 22 και 23 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον (Παρασκευοπούλου 42) στο πλαίσιο της Ανοικτής Σκηνής που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για 7η χρονιά. Το typosthes.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και οι αναγνώστες μας μπορούν να διεκδικήσουν 5 διπλές για την πρεμιέρα του Σαββάτου 21/4.

Επιπλέον, η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», ανεβάζει στο Θέατρο Τ. (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16) το βραβευμένο έργο του Ζοέλ Πομμερά «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηβασιλείου. Το typosthes.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του για την παράσταση του Σαββάτου 21 Απρίλη με ώρα έναρξης 21.30.

Πώς θα τις διεκδικήσετε;

Κάντε share σε αυτό το κείμενο και γράψτε σε σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής (20/4) στις 16.00.  Οι νικητές θα ειδοποηθούν.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την παράσταση «Ασθμαίνω.».

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την παράσταση «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ