Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως γιατί να μείνουμε σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Λόγος

-Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας, κάθε Τρίτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27. Τα σεμινάρια παρουσιάζει η Βασιλική Γιαννακοπούλου, πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στην πρώτη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 και ώρα 19:30, θα ασχοληθούμε με τη φωτοανάγνωση.

Είσοδος ελεύθερη. Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

-Η «Τέχνη» Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει ειδικό αφιέρωμα στον ποιητή Ανέστη Ευαγγέλου ώρα 20:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος , Μανόλη Ανδρόνικου 6).

Για το έργο και την προσωπικότητα του Ευαγγέλου θα μιλήσουν η Μαρία Ιατρού και ο Γιάννης Καρατζόγλου. Ποιήματά του θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Ναζίρης, Έφη Σταμούλη και Μαρία Τσιμά. Είσοδος ελεύθερη.

-Μια πρωτότυπη έκθεση έργων τέχνης, με οικολογική προσέγγιση και εμπνευσμένη από τη θάλασσα, του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, φιλοξενείται στον Πολυχώρο Τέχνης του Δήμου Καλαμαριάς Ρεμέτζο (Ν. Πλαστήρα 2).

-Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Nadezhda Pavlova (Βουλγαρία, Φωτογράφος/Επιμελήτρια), παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: “Τόπος / Μνήμη”, στην "Τάμπια" (Κ. Μελενίκου 14Γ, Θεσσαλονίκη), από 11/04/2018 μέχρι 29/04/2018.

Συμμετέχουν οι Έλληνες φωτογράφοι (μέλη του Φ.Κ.Θ.) Λευτέρης Μικρός, Νίκος Πρίπορας, Άννυ Βλαχοπούλου, Τζένη Ντόκου, Μένη Σεϊρίδου / Έλσα Τζιάνα και οι Βούλγαροι φωτογράφοι Nadezhda Pavlova, Dimo Dimov, Nikola Mihov και Timohir Stoyanov.

-Στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ Βίλα Καπαντζή – Βασιλίσσης Όλγας 108 συνεχίζεται η έκθεση «Εαυτούς και Αλλήλους-Από τη συλλογή του Διονύση Φωτόπουλου».

Η έκθεση, που διοργανώθηκε από το ΜΙΕΤ και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μέγαρο Εϋνάρδου τον Δεκέμβριο του 2017, θα διαρκέσει έως τις 4 Μαΐου 2018. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως και Κυριακή 10:00-18:00, Δευτέρα κλειστά.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ